fbpx

Karina Hollekim – foredragsholder Inspirasjonsdagen 2019

Teaser: Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?

Karina Hollekim var en av verdens beste ekstremsportutøvere. I 2006 seiret hun mirakuløst nok over døden, over spådommen om et liv i rullestol og kom tilbake som en vinner. Karina deler sin historie om de øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid, om rå viljestyrke og lidenskap.
Karina inspirerer oss til å bli målrettede. Hun er beviset på viktigheten av de små endringene hvordan det kan utgjøre en forskjell over tid. Ved å bevisstgjøre våre valg utfordrer hun vår endringsvillighet og snakker om viktigheten av å utfordre egen komfortsone for å nå sine mål.
Hennes utrolige eventyr, hennes historie om smerte og tilbakekomst, samt hennes ukuelige ånd skaper en inspirerende fortelling.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no