fbpx

Meld deg på vårt nyhetsbrev

ODAs nyhetsbrev sendes ut jevnlig. Her vil du få inspirerende nyheter, motta medlemstilbud, være blant de første som får vite om kommende nettverkstreff og viktige arrangementer med våre partnere,  og få inspirasjon om hva som rører seg i tech-bransjen.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via en lenke nederst i nyhetsbrevet.

Vi tar personvern på alvor, her kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no