fbpx

Age Bakker kommer til Inspirasjonsdagen 2021

Foto: Age Bakker

Age Bakker er ansvarlig for strategi og handlingsplan på teknologi-området, inkludert prosesser innen IT-tjenester og administrative tjenester i Norges Bank. Bakker ble utnevnt til teknologidirektør 6. oktober 2020. Han begynte i Norges Bank Investment Management i oktober 2009 som Global Head of IT og ble senere samme år utnevnt til driftsdirektør.

Bakker har erfaring fra undervisning og fra kapitalforvaltning. Tidligere arbeidet Bakker 14 år i Storebrand Kapitalforvaltning, sist som Chief Operating Officer. Bakker har mastergrad i samfunnsøkonomi fra Vrije Universiteit Amsterdam og har tatt flere fag (tidligere kalt mellomfagstillegg) i informatikk fra Universitetet i Tromsø.

Les mer om Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no