fbpx

Vi søker flere til vårt MarCom-team!

ODA MarCom jobber tett med alle gruppene i ODA for å utvikle og gjennomføre gode kommunikasjonsplaner og «Lead the Change» innen mangfold i teknologibransjen. MarCom-teamet møtes til månedlige møter, men jobber også mellom møtene for å skape oppmerksomhet rundt alle ODAs initiativer.

Vi søker 2-3 personer, som skal dekke følgende ansvarsområder:

  • Webansvarlig (med kjennskap til WordPress, måling og analyse)
  • Ansvarlig for nyhetsbrev (med kjennskap til MailChimp eller lignende system)
  • Presse og PR (bl.a. ifm. Inspirasjonsdagen, Topp 50-kåringen, CEO Commitment og øvrige initiativer i ODA)
  • Skribent (artikler o.l.)
  • Innholdsprodusent (tekst, lyd, video og bilde)

Vi håper at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Høy integritet med gode holdninger som identifiserer seg med ODAs grunnverdier
  • Sikker språkføring med gode norsk- og engelskferdigheter
  • Initiativrik med evne til å produsere og tilpasse innhold
  • Positivt vesen som trives med teamwork, samtidig som du er selvgående
  • Stor gjennomføringsevne

Som frivillig i ODA blir du del av et stort nettverk, og du vil kunne jobbe sammen med engasjerte ildsjeler som bidrar med sin kompetanse, tid og energi for å gjøre en forskjell. Vi leter ikke nødvendigvis etter teknologen, men vi ser for oss at du har teknologisk forståelse med brennende interesse i nettkommunikasjon og webpublisering.

ODA-Nettverk er en non-profit organisasjon. ODA drives av frivillig innsats, og samtlige verv i nettverket er ulønnet.

Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi du tar kontakt med anbjorg@odanettverk.no og forteller oss litt om deg selv, og hvorfor du kan tenke deg å jobbe sammen med oss. Legg gjerne ved din LinkedIn-profil.

Vi vurderer søknader fortløpende.

 

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no