ODA er Nordens ledende
møteplass for kvinner i tech.
Vår visjon: Lead the Change!

Se våre initiativer Bli medlem

Kommende arrangementer

Se alle våre initiativer

Skriv for Computerworld med ODA-perspektiv

ODA Nettverk har sin helt egen spalte i hver månedlige utgave av Computerworld, og som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk.

Les mer

Norges 50 fremste tech-kvinner 2020

Jakten på Norges 50 fremste tech-kvinner 2020 er i gang. Nominer din kandidat! For fjerde år på rad går Abelia og ODA-Nettverk sammen for å kåre Norges 50 fremste tech-kvinner.

Les mer

Vi søker skribent og innholdsprodusent til ODA!

Er du en racer på tekst? Vi søker nå en skribent til vår markeds- og kommunikasjonsavdeling.

Les mer

Årskavalkade 2019

2019 har vært et fantastisk mangfoldsår for ODA, og vi ønsker å takke alle våre partnere og medlemmer for inspirerende nettverstreff, initiativer og engasjement!

Les mer

Tips til tech-gaver til barna

Gi jentene vanskelige julegaver, oppfordrer Marianne Wilhelmsen. Vi har samlet et lite utvalg med forslag som kan inspirere. 

Les mer

Girl Tech Fest runder fem år: – Viktigere enn noen gang

For femte året på rad ble Girl Tech Fest arrangert 24. september, og 1500 jenter i 3.,4. og 5. klasse fra hele landet fikk en fantastisk introduksjon til hvor gøy det er å jobbe med teknologi.

Les mer

ODA styrkes med tre nye styremedlemmer

ODA har møtt de tre kvinnene til en liten prat, for å høre mer om deres ambisjoner for nettverket.

Les mer

Ta mangfoldshelsesjekken!

Vet du egentlig hvordan opplevelsen av mangfold og mangfoldet er på din arbeidsplass?

Les mer

Vinnerne av ODA Awards er kåret

Vinnerne av ODA Awards 2019 er kåret! De høythengende prisene ble delt ut på ODA Inspirasjonsdag i Oslo Konserthus 10. mai.

Les mer
ODA Rådet - deltakere

ODA Rådet – Inspirasjonsdagen 2019

På årets Inspirasjonsdag 2019 introduserer vi et nytt innslag i programmet; ODA Rådet. Vi ser frem til interessante svar på store spørsmål #whatif.

Les mer

Morten T. Hansen – foredragsholder Inspirasjonsdagen 2019

Morten T. Hansen kommer til Inspirasjonsdagen 2019! Morten er en ettertraktet foredragsholder over hele verden, og rådgiver for ledende selskaper globalt og i Norge. Han er nå aktuell med boka «Great at Work» («Suveren på jobb»), bygget på grundige studier av 5000 personer, rundt hva som skaper effektivitet i arbeidslivet.

Les mer
Finalister ODA Awards 2019

Vi har gleden av å annonsere finalistene til ODA Awards 2019!

Vi i ODA Nettverk deler hvert år ut priser som belønner konkret og resultatgivende arbeid for å øke kjønnsbalansen og mangfoldet i teknologibransjen. Nå har vi gleden av å presentere årets finalister i kategoriene ODA Award Woman, ODA Award Man og ODA Award Organization.

Les mer
Finalister ODA Awards Woman 2019

Finalister ODA Award Woman 2019

Vi har gleden av å presentere de tre finalistene til prisen ODA Award Woman, som skal deles ut for 11. året på rad på Inspirasjonsdagen 10. mai i Oslo Konserthus.

Les mer
Finalister ODA Awards Man 2019

Finalister ODA Award Man 2019

I 2018 ble ODA Award Man delt ut for første gang. Denne høythengende prisen deles for andre gang ut under Inspirasjonsdagen 10. mai i Oslo Konserthus. Vi har gleden av å presentere finalistene.

Les mer

Finalister ODA Award Organization 2019

Med ODA Awards ønsker ODA å hedre kvinner, menn og organisasjoner som er rollemodeller ved å engasjere seg og jobbe for kjønnsmangfold innen IKT. Prisen ODA Award Organization skal deles ut for syvende gang i år. Vi har gleden av å presentere finalistene.

Les mer
digitaliseringsminister Nikolai Astrup

Nikolai Astrup – foredragsholder Inspirasjonsdagen 2019

Vår digitaliseringsminister, Nikolai Astrup, kommer og holder foredrag på Inspirasjonsdagen 2019! Han vil ta opp viktige spørsmål rundt digitaliseringen av Norge.

Les mer

Karoline Nystrøm – foredragsholder Inspirasjonsdagen 2019

Karoline er administrerende direktør i Schneider Electric Norge. Hun elsker å jobbe med grønn teknologi. På Inspirasjonsdagen 2019 stiller hun spørsmålet #whatif teknologi kan gjøre verden grønnere?

Les mer

Karina Hollekim – foredragsholder Inspirasjonsdagen 2019

Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?

Les mer

Våre utvalgte samarbeidspartnere

Et utvalg av våre strategiske partnere

Slik blir du partner

Om ODA

Her finner du alt du trenger å vite om organisasjonen. Hvem vi er og alt det spennende vi jobber med.

Initiativer

ODAs initiativer spenner fra store konferanser som Inspirasjonsdagen med 1400 deltagere (og totalt snart 15.000) og samarbeidsinitiativer

Bli medlem i ODA-Nettverk

Som medlem av ODA blir du en del av et stort nettverk av kvinner fra hele IT- og teknologibransjen, som…

Styret

ODA er organisert i et hovedstyre som representerer ulike bedrifter og bransjer i Tech, fra de minste gründerbedriftene til de…

Partnere

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Partnernes støtte gjør at vi har…

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 8000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no