Arrangement

 • 25
  Jan

  Er du forgiftet av stress? Velkommen til Oda Nettverkstreff 25. januar hos Knowit!

  Er du forgiftet av stress? Velkommen til Oda Nettverkstreff 25. januar hos Knowit!
  Hvor: Knowit, Lakkegata 53, Oslo     Vis på kart     
  Tid: 16.30-19.00

  Har du noen gang tenkt på hvor stresset ditt kommer fra?  Er det bare ytre omstendigheter som gjør deg stresset, eller spiller dine tanker og følelser en rolle?

  Både tiden opp til jul og starten på et nytt år kan være svært hektisk for mange, og stresset kan ta et godt tak i hverdagen. Og for mange av oss gjelder dette hele året. Da er veien kort til å få høye skuldre - og føle at man ikke har kontroll på sin egen tilværelse.

  Svein Erik Scheie er seriegründeren og lederen som trodde han var på toppen av ting, da det plutselig smalt. Etter å ha kommet seg gjennom en tøff periode, utviklet han en metode for å fjerne «giften», som han kaller stresset vi påfører oss selv. På dette nettverkstreffet får vi høre historien om hvordan Scheie plutselig en dag havnet på akutten, og hvor legenes eneste forklaring var - etter nøye undersøkelser - at årsaken var stress. Han kom frem til at han langsomt over tid hadde «forgiftet» seg selv med negative tanker og følelser, og at han selv var den som gav disse tankene og følelsene oppmerksomhet.

  Scheie mener at de fleste blir utsatt for forgiftning på denne måten, enten de er ledere eller ansatte. – I dagens samfunn overlesses vi av informasjon og tilbakemeldinger fra omverdenen. Spesielt på sosiale medier. De fleste av oss har også veldig høye forventninger til oss selv. Når da verken tiden eller hverdagen strekker til, så stresser det oss. Ubevist bygger vi opp en følelse av å ikke få det til, som er en negativ følelse. 

  Hvordan unngå å havne i denne situasjonen, hvordan se forbi det perfekte livet «alle andre» har, og hva gjør vi hvis vi er på vei til å «møte veggen»? Scheie har utviklet en metode han kaller #notpoisoned, og han har også skrevet boken Poisoned om metoden og bakgrunnen for den. På dette nettverkstreffet får vi konkrete råd om hvilke tegn vi skal se etter, og hva vi kan gjøre dersom vi er på vei til å bli - eller allerede er - skikkelig stresset.

  Nettverkstreffet holdes denne gang hos vår Gullpartner Knowit, - i deres nye og flotte lokaler i Lakkegata 53.

  Knowit er et konsulentselskap som leverer digitaliisering og skaper unike verdier for kundene innenfor tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Fra Knowit får vi en innledende presentasjon av Anette Urhamar, leder av Knowit Experience.

  Vi åpner dørene for registrering, lett servering og mulighet for mingling fra kl. 16.30, - før vi beveger oss inn i lokalet for kveldens spennende presentasjoner fra ca. kl. 17.00.

  Vi ønsker Velkommen til Oda Nettverkstreff!

    

   

   

   

   

   

   

   

  Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet. Logg inn >>

Kalender

<< Januar 2018 >> 
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
222324262728
293031    
By
Slett filter
Vi er nå 9474  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam