Jenter + koding = sant!

Jenter + koding = sant!
Hvor: Microsoft Norge AS, Lysaker Torg 45, Lysaker     Vis på kart
Dato: 27 April   
Tid: 17.00-19.15

For tredje år på rad feirer Oda-Nettverk sammen med Lær Kidsa Koding og Microsoft den internasjonale Girls in ICT-dagen med jentekodekveld hos Microsoft 27. april. Dette er en del av kampanjen #Makewhatsnext, og vi håper at DU er med!

Arrangementet er for jenter fra 10 år og oppover og kvinner, så kom igjen; ta med deg din datter, niese eller nabo! Her får jentene lære å programmere, og får se hvor gøy det kan være. Arrangementet er gratis, og du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Med den nåværende teknologiske utviklingen blir det bare viktigere og viktigere å ikke bare kunne benytte teknologien, men å forstå hvordan den fungerer. #Makewhatsnext-kampanjen skal bidra til å informere jenter om hvilke muligheter som finnes innenfor teknologi, og slik bidra til å øke andelen jenter som studerer teknologifag.

Frivillige veiledere vil være på plass for å hjelpe, og dette er en perfekt anledning til å møte andre som er interessert i å vite mer om hva koding går ut på.

Vi serverer pizza og snacks, så kom gjerne sulten. Ellers trenger du bare å ta med PC/laptop og godt humør!

NB! Meld kun på deg selv, vi regner ett barn per voksen, og gi gjerne beskjed til a-malinf@microsoft.com om du tar med deg flere barn.

Velkommen!

36 er påmeldt
14 plasser er tilgjengelige
0 er på venteliste
Det er for sent å melde seg på dette arrangementet.