Arrangement

 • 24
  Oct

  Vi trenger innovasjon og utvikling! Hva betyr det for oss som jobber i og med IT?

  Vi trenger innovasjon og utvikling! Hva betyr det for oss som jobber i og med IT?
  Hvor: Felix konferansesenter, Bryggetorget 3, Oslo     Vis på kart     
  Tid: 16.30-19.30


  Fremtiden krever enda mer innovasjon og utvikling. Hva betyr det for oss som jobber i og med IT?

  For å belyse dette fra ulike vinkler har vi denne gang fått med oss ikke bare en, men to fantastiske foredragsholdere på Oda nettverkstreff:

  Thomas Francis Anglero er Director of Innovation for IBM Norge og ansvarlig for IBM Watson og innovasjon. Hans vinkling er:

  The cost of innovation is not money, just your comfort zone

  Thomas er skaperen av IBM Watson Innovation Lab ved Oslo Cancer Cluster som er det nordiske hovedkvarteret for IBM Watson. Thomas er en av de mest spennende og ettertraktede foredragsholdere i Norden, og han er ekspert på innovasjon, kulturelt mangfold og kunstig intelligens. I første halvdel av 2017 har Thomas holdt keynotes på over 50 konferanser og for et publikum på over 20 000 mennesker, inkludert ledergrupper og regjeringer i hele Europa.
  Thomas har over 25 års global IKT-erfaring, blant annet med flere start-ups i USA, Norge og Serbia, - og han er en dedikert sosial entreprenør som holder kurs og forelesninger om lidenskap, lederskap og verdighet. I 2008 ble Thomas tildelt «Topp 10 mest innflytelsesrike utlendinger» i Norge. Siden har han fortsatt å bidra med sin kompetanse, energi og unike evne til å formidle komplekse fag på en enkel måte.

  Så hvordan skape teknologi som gir innovasjon?

  Marley Kristin Singarajahs ambisjon er å lede virksomheter inn i den digitale tidsalderen. Det må skje i krysningspunktet mellom mennesker og teknologi, spesielt innenfor innovasjon, Lean og DevOps. Hun mener at teknologien gir samfunnet utallige muligheter. For å kunne dra nytte av disse mulighetene må en legge til rette dagens arbeidsformer, prosesser og arkitektur for å fremme en Collaborative Culture. Og det er akkurat her DevOps spiller en sentral rolle.

  Marley er DevOps Community of Practice Lead i Capgemini Norge. Hun anser seg selv som en nysgjerrig techie med et brennende ønske om å skape en forskjell. Gjennom ulike roller i små og store IT prosjekter har hun opparbeidet seg bred erfaring innen analyse, kravhåndtering, design, utvikling og testing. Nylig avsluttet hun et internasjonalt prosjekt innen digital age learning og digital transformasjon.

  Verter for dette nettverkstreffet er vår mangeårige Platinum-partner Capgemini.

  Arrangementet holdes i Felix Konferansesenter, sentralt plassert på Aker Brygge. Vi starter som vanlig nettverkstreffet med mulighet for litt mat og drikke og mingling fra kl. 16.30.

  Velkommen til Oda Nettverkstreff!

   

   

   

   

   

  Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet. Logg inn >>
 • 25
  Oct

  Hvordan Media City Bergen vil påvirke medielandskapet!

  Hvor: MediaCityBergen, LArs Hillesgate 30, Bergen     Vis på kart     
  Tid: 17.00-19.00

  Endelig - innflyttingen i Media City Bergen (MCB) er i full gang, og de første tv-sendingene inkludert direktesendt partilederdebatt har rullet over tv-skjermen fra aulaen i nybygget. Men hva skjer videre nå når byens mediebedrifter og Universitetet er under samme tak? Hva er målet med medieklyngen, og hva håper beboerne å få ut av det nye samlingsstedet? Hvilke aktiviteter planlegges og legges det til rette for? Og sist men ikke minst, hvordan kan personer og bedrifter som ikke har daglig tilhørighet i bygget benytte seg av det Media City Bergen har å tilby?

   

  Oda Nettverk Bergen inviterer til en spennende ettermiddag i Media City Bergen med omvisning og presentasjon av Anne Jacobsen, leder for NCE Media og MCB Media Lab. Ingrid Agasøster fra Mediability og Kine Lunde fra Vimond vil også være tilstede for å fortelle hvordan disse bedriftene ser på fremtiden til MCB.

   

  Sett av onsdag 25.oktober kl.17-19 og inviter med kollegaer og venner!

   

  Du må logge inn for å meldes på dette arrangementet. Logg inn >>

Kalender

<< Oktober 2017 >> 
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
2326272829
3031     
By
Slett filter
Vi er nå 9291  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam