Last job

Vi er på jakt etter deg som er omgjengelig, nøyaktig, strukturert og selvstendig. Du har i tillegg forståelse for at både rutinepregede og komplekse oppgaver må leveres med god kvalitet.

Avdelingen består av 12 medarbeidere med 3 dedikerte selgere. De jobber tett med lisensavdelingene i Crayon, og vi er på jakt etter deg som er interessert i å bli kjent med de ulike sidene av forretningen vår. 

For mer informasjon om stillingen les her

tirsdag, 11 april 2017 15:17
Oslo

Vi opplever stor etterspørsel og til vårt Identity og Access Team som består av 4 engasjerte og dyktige konsulenter er vi på jakt etter
deg som har interesse og erfaring med Microsoft sin Identity løsning – FIM/MIM (Forefront Identity Manager/Microsoft Identity Manager).

https://www.crayon.com/nb-NO/crayon-careers/current-vacancies/konsulentarkitekt-identity-management/

 

 

fredag, 10 februar 2017 00:00
Oslo

Crayon er i sterk vekst, og skal i den forbindelse ansette en fremoverlent og erfaren IBM Software Manager til vår salgsavdeling som består av engasjerte og dyktige selgere og produktspesialister

https://www.crayon.com/nb-NO/crayon-careers/current-vacancies/ibm-software-manager/

 

torsdag, 09 februar 2017 00:00
Oslo

We are currently seeking to fill the exciting position as Head of Cloud ERP, a strategic and operative role. Our Head of Cloud ERP will be accountable for our go to market strategy, implementing our global best practices in Norway, managing our team of excellent consultants and be responsible for recruiting great talents. Feel free to learn more about this position.

http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=85762375

onsdag, 07 desember 2016 17:25
Oslo

Som konsulent i Capgemini får du ta del i et av de største og ledende BI-miljøene i landet. Vårt sterke fagmiljø er også anerkjent internasjonalt, og andre land i Capgemini-gruppen ser til Norge for best practice. Hos oss får du jobbe med spennende og utfordrende prosjekter med ny teknologi for noen av de største selskapene i Norge. Du får jobbe med prosjekter fra a til å, fra idéstadiet til implementering, og du får jobbe hands on med den aller nyeste teknologien. Trigges du av å jobbe med datavarehus, ETL, Hadoop, Cloud, rapporteringsverktøy, eller annen ny teknologi så vil du trives godt hos oss. Lyst til å lære mer om denne stillingen?

http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=85784202

onsdag, 07 desember 2016 17:24
Forrige
1
Neste
Side 1 av 6
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam