fbpx

Inspirasjonsdagen

Inspirasjonsdagen er årets største ODA-happening! Hvert år samler vi 1500 ODA-medlemmer for en dag fullspekket med inspirerende foredrag og erfaringsdeling. I 2023 arrangeres Inspirasjonsdagen fysisk i Oslo Konserthus den 4. mai, med mulighet for digital deltakelse.

På Inspirasjonsdagen står teknologi, ledelse, inspirasjon og det å bygge nettverk på tvers av bransjen i hovedfokus. Hvert år kommer det anerkjente foredragsholdere, samt at vi kårer vinnerne av ODA Awards. Konferansen blir hvert år fullbooket i løpet av få timer og er svært populær. Mer informasjon om tema, foredragsholdere, nominering til ODA Awards og påmelding til Inspirasjonsdagen 2023 finner du via knappen under.

Gå til Inspirasjonsdagen 2023

Se høydepunkter fra fjorårets digitale Inspirasjonsdag Tech Ctrl i videoen under.
Les også: Hun er den nye lederen av Inspirasjonsdagen >

Bilder fra Inspirasjonsdagen 2019 (fotograf: Bård Gundersen fra Gundersen og meg):

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no