fbpx

Inspirasjonsdagen

Inspirasjonsdagen er årets største ODA-happening! Hvert år samler vi 1500 ODA-medlemmer for en dag fullspekket med inspirerende foredrag og erfaringsdeling. I 2022 arrangeres Inspirasjonsdagen fysisk i Oslo Konserthus den 20. mai, med mulighet for digital deltakelse.

På Inspirasjonsdagen står teknologi, ledelse, inspirasjon og det å bygge nettverk på tvers av bransjen i hovedfokus. Hvert år kommer det anerkjente foredragsholdere, samt at vi kårer vinnerne av ODA Awards. Konferansen blir hvert år fullbooket i løpet av få timer og er svært populær. I år er vi glade for å endelig kunne invitere til fysisk arrangement i Oslo Konsterthus igjen, med mulighet for digital deltakelse. Mer informasjon om tema, foredragsholdere, nominering og påmelding til Inspirasjonsdagen 2022 finner du via knappen under.

Gå til Inspirasjonsdagen 2022

Se høydepunkter fra fjorårets digitale Inspirasjonsdag DIGITAL DIVIDE i videoen under.
Les også: Hun er den nye lederen av Inspirasjonsdagen >

Bilder fra Inspirasjonsdagen 2019 (fotograf: Bård Gundersen fra Gundersen og meg):

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no