Inspirasjonsdagen

Inspirasjonsdagen er årets største ODA-happening! På Oslo konserthus samler vi 1500 ODA-medlemmer for en dag fullspekket med inspirerende foredrag og erfaringsdeling.

På Inspirasjonsdagen står teknologi, ledelse, inspirasjon og det å bygge nettverk på tvers av bransjen i hovedfokus. Hvert år kommer det topp-foredragsholdere, samt at vi kårer vinnerne av ODA Awards. Konferansen blir hvert år fullbooket i løpet av få timer og er svært populær.

Inspirasjonsdagen 2019 avholdes 10. mai i Oslo Konserthus fra 1130-1600. Årets spennende tema blir publisert i løpet av kort tid. Vi gleder vi oss til å presentere en fantastisk bukett foredragsholdere, som både vil inspirere og utfordre oss til å Lead the Change.

Les om Inspirasjonsdagen 2018

Konferansier og foredragsholdere – Inspirasjonsdagen 2018:

Siri Kristiansen – konferansier
Isabelle Ringnes – foredragsholder
Anja Kaspersen – foredragsholder
Anette Mellbye – foredragsholder
Fredrik Gulowsen – foredragsholder
Stefan Hyttfors – foredragsholder

Bilder fra tidligere Inspirasjonsdager (fotograf: Bård Gundersen fra Gundersen og meg):

Oda Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 7000 medlemmer, grupperinger i Oslo, Bergen og Trondheim, og rundt 30 strategiske partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no