"Capgemini har valgt å sponse Oda-Nettverk fordi de gjør en fantastisk jobb for å bygge opp kvinner innenfor IKT og skape mangfold i bransjen. Oda-nettverk gir fellesskap og inspirasjon, og gir kvinner anledning til å utveksle  erfaringer og videre til å heve sin kompetanse. Vi er stolte av å være Oda-Nettverk sponsor, og ønsker å bidra til å utvikle kvinners karriere i IKT-bransjen"

 

Capgemini

Capgemini er representert i 40 land, har over 112 000 ansatte globalt og omsatte for 8,7 milliarder Euro i 2010. Selskapet er børsnotert i Paris. Capgemini hjelper sine kunder med å endre sine virksomheter og realisere sitt potensial ved hjelp av teknologi. Capgemini gir sine kunder innsikt og muligheter til å oppnå enestående resultater ved hjelp av vår unike arbeidsmetode – the Collaborative Business Experience – og vår globale leveransemodell Rightshore®. Capgemini Norge har rundt 750 ansatte og har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad og Lillehammer. Sogeti er en del av Capgemini-gruppen i Norge og globalt. Les mer om test-tjenester og andre IT-tjenester fra Sogeti her.

 

Capgemini Consulting

Capgemini Consulting er en ledende aktør innen Management Consulting og bistår virksomheter med å analysere, utvikle og implementere løsninger for å sikre vekst og lønnsomhet. Capgemini Consulting tilbyr tjenester innenfor strategi, transformasjon og optimalisering av støtteprosesser innen fagområdene økonomi og HR.

 

Technology Services

Technology Services utformer, utvikler og integrerer teknologiløsninger og bidrar til innovasjon, tilpasninger og endringsevne. Technology Services tilbyr teknologitjenester innenfor fagområder som systemutvikling og systemintegrasjon, Business Applications, virksomhetsarkitektur, Business Intelligence og prosjektledelse. Disse tjenestene er tett sammenbundet med rådgivningstjenester, der oppgradering og omdanning av IT-systemer er direkte knyttet til kundenes organisatoriske og strategiske prioriteringer.

 

Outsourcing Services

Outsourcing Services forvalter og videreutvikler hele eller deler av kundens applikasjonsportefølje og IT-ressurser. Outsourcing Services tilbyr tjenester innenfor applikasjonsforvaltning for både egenutviklede applikasjoner og ERP-løsninger, samt transformasjon og virksomhetsutvikling gjennom outsourcing av støtteprosesser.

Oda-Nettverk er Nordens ledende møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen.

english  In English

Vi er nå 9291  medlemmer
blimedlem2
 stillinger2
 partnere2
lesodam