fbpx

Årets siste samling med Oda mentorprogrammer

Et innholdsrikt mentorår går mot slutten. Deltagerne har gjennom mentorrelasjonen og på fellessamlingene blitt utfordret til å gå ut av sin komfortsone med nye verktøy, relasjoner og erfaringer. Nå har vi kommet til siste samling og deltagerne skal fortsette reisen på egenhånd. Derfor har vi valgt å kalle denne samlingen «Step confidently into the unknown!»

For å avslutte året er vi så heldige og får besøk av Line Diesen, CEO i Semine, og Svein Harald Røine, Mr.Modig, som vil dele sin reise og nyttige verktøy for at deltagerne skal kunne fortsette å være modig, utfordre deg selv og ta ut sitt potensial. De vil også dele tips om hvordan man kan fortsette sin egen mentorreise.

I tillegg skal vi høre fra tre av årets mentees fra de ulike programmene, hvordan har året vært, om mentorreisen har ført til noen endringer og hva tenker de å gjøre nå.

Om Lene Diesen

Lene Diesen er administrerende direktør i Semine. Lene har bred erfaring fra IT bransjen fra teknologisk operative oppgaver til strategisk toppledelse, nasjonalt og internasjonalt. Gjennom sin tid i IT bransjen har hun fått innsikt i og erfaring fra hele verdikjeden og sett hvordan teknologi skaper både muligheter og utfordringer i det offentlige og private næringslivet. Hun har vært med på å ta store IT selskaper gjennom viktige strategiske endringsprosesser.

Før Lene tok over ledelsen i Semine i desember 2019 har hun vært med på å lede Microsoft Norge gjennom den største omstillingsprosessen i selskapets historie, fra programvareselskap til en moderne tjenesteleverandør av innovative skyløsninger. Semine er en start-up i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden, både i det norske markedet og internasjonalt. Lene Diesen har en Bachelor of Information Technology, Internet Technology fra Bond University Australia.

Om Svein Harald Røine

Hans tidligere sjef beskrev han på følgende måte: «Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en gutt i kortbukser» Det var en slående beskrivelse som han har lært å like veldig godt.

Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at han har hjulpet mange mennesker på sin vei i hans virke i AlltidPositiv.

Han kalles Mr. Modig og hans oppgave som inspirator er å trigge noe i hvert enkelt menneske han møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet. Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no