fbpx

Bli medlem i ODA-Nettverk

Som medlem av ODA-Nettverk blir du en del av et stort nettverk fra hele IT- og teknologibransjen, som inkluderer alle yrkeskategorier fra studenter, til utviklere og toppledere, fra mange ulike bransjer, og fra mer enn 500 organisasjoner og bedrifter. Fellesnevneren vår er tech, og ønsket om en møteplass for å bli inspirert og hjelpe hverandre til å Lead the Change. 

Den viktige støtten fra våre partnere og alle frivillige timer som blir lagt ned gjør at medlemskap i ODA-Nettverk er gratis! 

Medlemsfordeler:

  • ODA Inspirasjonsdagen: Vår årlige konferanse med 1400 deltagere i Oslo Konserthus, og fantastiske tilbakemeldinger. Vi har hatt foredragsholdere som Erna Solberg, Kristin Skogen Lund, Silvija Seres, Manuel Knight og Cecilie Skog.
  • ODA Nettverkstreff: Rundt 10 treff per år, og med ulike temaer innen teknologi, ledelse og personlig utvikling. ODA-Nettverk sine temaer ligger i skjæringspunktet teknologi og samfunn/business, og våre treff vil ikke kreve tung teknisk forhåndskompetanse. Og ikke minst en fantastisk møteplass for å skape forretning og andre muligheter sammen.
  • ODA After Work: Delta på våre uformelle treff.
  • Deltakelse i ODA Mentor: Som medlem av ODA-Nettverk har du mulighet til å søke på og delta i våre mentorinitiativer.
  • Skriv eget innlegg som kan bli publisert på Computerworld.no. ODA-Nettverk oppfordrer alle medlemmer som vil til å skrive om egen arbeidshverdag, et faglig innlegg eller en annen tekst med ODA-perspektiv.
  • Motta medlemstilbud og nyheter via våre nyhetsbrev.

Lyst til å være med å Lead the Change?

Bli medlem i ODA

> Read this in english

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no