fbpx

Om ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i tech.
Våre verdier: Inspiration | Bravery | Empowerment | Passion
Vår visjon: We empower women in technology to Lead the Change. 
Med over 10 000 medlemmer som spenner over 500 selskaper i ulike næringer, og med medlemmer og aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim har ODA-Nettverk siden 2005 jobbet for å bedre mangfoldet i tech. ODA-Nettverk er non-profit. Det drives av frivillig innsats fra kvinner i tech – for kvinner i tech. Med uvurderlig støtte fra våre over 80 partnere. Kvinneandel og mangfold er et globalt anliggende, som også er anerkjent i FN’s tusenårsmål.
I en tid der digital transformasjon og teknologi både gir uante muligheter, for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko, er mangfold helt essensielt for samfunnets utvikling.
ODA-Nettverk har siden 2016 målt kvinneandelen innen IKT i Norge, i samarbeid med Kantar TNS. Selv om vi har sett en økning fra 17% til 29% i 2019, er dette langt fra vårt mål om 40% kvinneandel. Både generelt innen IKT, men også innen toppledelse.
For å nå dette målet jobber vi sammen med våre strategiske partnere, og en rekke bransjeorganisasjoner. Der har vi en rekke ulike initiativer, alt fra toppledere til skolebarn. Sammen bidrar vi til å fremme teknologi som en attraktiv karrierevei for kvinner. Har din organisasjon et ønske om å jobbe for større mangfold i teknologi: Les mer eller ta kontakt for å høre mer om hva vi kan få til sammen!
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no