fbpx

Om ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i tech.
Våre verdier: Inspiration | Bravery | Empowerment | Passion
Vår visjon: We empower women in technology to Lead the Change. 
Med over 8 000 medlemmer som spenner over selskaper i ulike næringer, og med medlemmer og aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim har ODA-Nettverk siden 2005 jobbet for å bedre mangfoldet i tech. ODA-Nettverk er non-profit. Det drives av frivillig innsats fra kvinner i tech – for kvinner i tech. Med uvurderlig støtte fra våre over 80 partnere. Kvinneandel og mangfold er et globalt anliggende, som også er anerkjent i FN’s tusenårsmål.
I en tid der digital transformasjon og teknologi både gir uante muligheter, for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko, er mangfold helt essensielt for samfunnets utvikling.
ODA-Nettverk har siden 2016 målt kvinneandelen innen IKT i Norge, i samarbeid med Kantar TNS. Selv om vi har sett en økning fra 17% til 29% i 2019, er dette langt fra vårt mål om 40% kvinneandel. Både generelt innen IKT, men også innen toppledelse.
For å nå dette målet jobber vi sammen med våre strategiske partnere, og en rekke bransjeorganisasjoner. Der har vi en rekke ulike initiativer, alt fra toppledere til skolebarn. Sammen bidrar vi til å fremme teknologi som en attraktiv karrierevei for kvinner. Har din organisasjon et ønske om å jobbe for større mangfold i teknologi: Les mer eller ta kontakt for å høre mer om hva vi kan få til sammen!
ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no