fbpx

Om ODA

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i tech.
Våre verdier: Inspiration | Bravery | Empowerment | Passion
Vår visjon: We empower women in technology to Lead the Change. 
Med over 10 000 medlemmer som spenner over 500 selskaper i ulike næringer, og med medlemmer og aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim har ODA siden 2005 jobbet for å bedre mangfoldet i tech. ODA er non-profit, og drives av frivillig innsats fra kvinner i tech – for kvinner i tech, og med uvurderlig støtte fra våre over 80 partnere. Kvinneandel og mangfold er et globalt anliggende, som også er anerkjent i FN’s tusenårsmål.
I en tid der digital transformasjon og teknologi både gir uante muligheter for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko, er mangfold helt essensielt for samfunnets utvikling.
ODA har siden 2016 målt kvinneandelen innen IKT i Norge i samarbeid med Kantar TNS, og selv om vi har sett en økning fra 17% til 29% i 2019, er dette langt fra vårt mål om 40% kvinneandel, både generelt innen IKT, og også innen toppledelse.
For å nå dette målet jobber vi sammen med våre strategiske partnere og en rekke bransjeorganisasjoner, der vi har en rekke ulike initiativer for alt fra toppledere til skolebarn. Sammen bidrar vi til å fremme teknologi som en attraktiv karrierevei for kvinner. Har din organisasjon et ønske om å jobbe for større mangfold i teknologi: Les mer eller ta kontakt for å høre mer om hva vi kan få til sammen!
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no