fbpx

ODA Sør

ODA Sør(landet)

ODA Sør starter opp våren 2024, og vi er svært begeistret for et nytt kapittel for ODA her på Sørlandet.

Sammen deler vi målet om å inspirere og styrke kvinner innen tech-bransjen på Sørlandet.

Odas visjon, «Lead the Change,» er kjernen i vårt engasjement for å være drivkraften bak endringen vi ønsker å se.

Vi ønsker å rette økt oppmerksomhet mot viktigheten av å engasjere flere jenter i teknologi og synliggjøre de fantastiska mulighetene som finnes her på Sørlandet. Vi tror på kraften av fellesskap og ser frem til å bygge et inkluderende tech-miljø som inspirerer, støtter og gir alle muligheten til å blomstre innen teknologiens verden.

Vi håper på nært samarbeid med etablerte partnere i regionen, men vi ser også fram til å utforske samarbeidsmuligheter med nye lokale partnere og utdanningsinstitusjoner for å skape et sterkt nettverk.

I første omgang vil vi arrangere egne nettverkstreff som gir våre medlemmer verdifulle muligheter for vekst og læring. Vi ser fram til å skape en plattform der kvinner på Sørlandet kan utveksle erfaringer, bygge relasjoner og delta i aktiviteter som fremmer deres faglige utvikling.

ODA Sør ledes av Anna Trillo (Sharebox AS), og hun har med seg et engasjert styre som består av:

Anette Theien ( Deloitte) Nestleder
Aase Thuestad Wessel-Berg (Dfind) styremedlem
Elisabeth Austad Asser (Sparebanken Sør) styremedlem
Tahani Siddik Berge (Firemesh) styremedlem
Åse Størkson (Bouvet ASA) styremedlem

Følg med for mer informasjon om kommende arrangementer, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til ODA Sørlandet, der vi sammen leder endringen innen tech!

Instagram: @odanettverksor

FB: kommer

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no