fbpx

Partnere

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Partnernes støtte gjør at vi har mulighet til å gjennomføre en hel rekke strategiske aktiviteter for å nå våre felles mål om 40 prosent kvinner i tech innen 2025. Vi er svært stolte av vårt imponerende nettverk av partnere.

Våre partnere gjør en viktig forskjell

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

  • fremmer gode rollemodeller og mangfold
  • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
  • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

Ønsker din virksomhet å bli partner? 

Slik blir du partner

Vi jobber tett, strategisk og målrettet sammen med våre platinumpartnere i det viktige arbeidet med å skape en bedre balanse i Tech. Gjennom synlighet, events og ulike initiativer skaper vi ringvirkninger utover partnernes organisasjoner. Platinumpartnerne er representert fra scenen på Inspirasjonsdagen og eier egne nettverkstreff.

Vi jobber strategisk og målrettet med våre gullpartnere om større mangfold i Tech. Gullpartnere kan være vertskap for ODA-eventer som nettverkstreff, mentortreff eller andre type event, og du treffer dem på stands på Inspirasjonsdagen.

Som sølvpartner av ODA er man synlig på vår web og alle våre kanaler. I tillegg jobber vi tett med sølvpartnerne våre for å gjennomføre vårt anerkjente mentorprogram.

Som assosiert partner av ODA kan du markedsføre din bedrift på web og i alle sosiale kanaler.

ODA jobber også tett sammen med en rekke strategiske allianser og andre teknologi- og tjenestepartnere. Disse spiller en viktig rolle ved å bredde nedslagsfeltet vårt og sammen aksellerere farten mot målet om økt mangfold i tech-bransjen.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no