Partnere

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Partnernes støtte gjør at vi har mulighet til å gjennomføre en hel rekke strategiske aktiviteter for å nå våre felles mål om 40% kvinner i tech innen 2025. Vi er svært stolte av vårt imponerende nettverk av partnere. 

Våre partnere gjør en viktig forskjell

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

  • fremmer gode rollemodeller og mangfold
  • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
  • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

Ønsker din virksomhet å bli partner? 

Slik blir du partner

Vi jobber strategisk og målrettet med våre platinum- og gullpartnere i det viktige arbeidet med å skape en bedre balanse i tech.

Vi jobber strategisk og målrettet med våre platinum- og gullpartnere i det viktige arbeidet med å skape en bedre balanse i tech.

Som sølvpartner av ODA er man synlig på vår web og alle våre kanaler. I tillegg jobber vi tett med sølvpartnerne våre for å gjennomføre vårt anerkjente mentorprogram.

Som assosiert partner av ODA kan du markedsføre din bedrift på web og i alle sosiale kanaler.

Oda Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 7000 medlemmer, grupperinger i Oslo, Bergen og Trondheim, og rundt 30 strategiske partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no