fbpx

ODA Advisory Board

Hensikten med ODA Advisory Board å være en strategisk rådgivende gruppe og støtte ODA-styret.

Hanne Ek Head of ODA Growth/Head of ODA Advisory Board

Hanne Ek leder ODA Growth og har vært engasjert i ODA-Nettverk siden 2021. Til daglig er hun grunder og CFO i Energi.ai. Hanne har en bachelor i Business Administration & Economics fra Pacific Lutheran University,  en Executive MBA fra BI/ESCP og Masterstudie i Grønn Vekst og konkurransekraft fra BI. Hanne har jobbet som CFO i 15 år for flere selskaper i teknologibransjen og har bred erfaring både fra venture og børsnoterte selskap.

LinkedIn
Claudia Antwi-Adjei Hedegaard Strategisk rådgiver innen forbedring og utvikling i NRK

Claudia Antwi-Adjei Hedegaard jobber som strategisk rådgiver innen forbedring og utvikling i NRK. Her har hun også fungert som leder for teknologistrategi, og ledet arbeidet med å definere NRKs første strategiske innsatsområde for teknologi.

Hun har tidligere hatt ulike lederroller i Equinor, Aker Energy og Finansdepartementet.

Hennes erfaringstyngde ligger i strategiutvikling, virksomhetsutvikling, innovasjon og transformasjonsarbeid på konsernnivå.

Claudia er grunnlegger og host av podcasten ‘BANEBRYTERE’, Norges ledende innenfor karriere og ledelse som fremmer forbilder fra det flerkulturelle Norge.

Hun brenner for bruk av teknologi til å jobbe smartere, skape verdi og resultater som leverer på bedriftsstrategien.

Hun har tatt en Executive program i Digital Transformasjon fra Berkeley Haas, Executive Master i Digitalisering, innovasjon, forretningsmodeller, Master i International Business Management og en Bsc sosiologi og psykologi.

LinkedIn
Ida Susanna Fattah CEO of Medlytic LinkedIn
Sophia Adampour Web3-strategist, Founder LinkedIn
Manav Rihel Kumar CEO of Diversity Index

Manav Rihel Kumar har logistikkutdannelse fra Sjøkrigsskolen og en Executive Master i Public Administration fra London School of Economics and Political Science. Manav er daglig leder for Diversity Index, et selskap som måler virksomheters evne til å skape inkludering i mangfoldet blant ansatte og bruke det til verdiskaping. Han har jobbet som leder for strategiutførelse i Telia Consumer, porteføljeansvarlig for IT utvikling, og sjef for kundesenteret til OneCall og MyCall. I tillegg til å ha jobbet med lederutvikling på hærens krigsskole er han medeier av Seema, et selskap som støtter virksomheter med å utvikle dyktige mangfoldsledere. Manav er brennende engasjert i å trekke ut det fulle potensialet i mennesker og er ikke redd for å dytte folk utenfor komfortsonen for å få det til å skje.

LinkedIn
Marius Røed Wang Co-Founder Oslo Business Forum LinkedIn
ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no