fbpx

ODA Advisory Board

Hensikten med ODA Advisory Board å være en strategisk rådgivende gruppe og støtte ODA-styret.

Kine Dahl Leder Advisory Board / Head of Advisory Board

Kine Dahl (Elkjøp) leder Oda Advisory Board. Hun har en mastergrad i pedagogikk fra universitetet i Oslo, og Innovasjon i praksis fra NTNU. Kine jobber i dag som Nordic Head of Organisational Learning i Elkjøp. Hun har tidligere jobbet med strategi, organisasjonsutvikling, kultur og kompetanse i tech miljøer i offentlig og privat sektor. Kine brenner for teknologi og de mulighetene det gir, og mener at vi trenger mangfold for å se og utnytte de mulighetene på en best mulig måte. Derfor har hun engasjert seg spesielt for å fremme mangfold i rollemodeller.

LinkedIn
Guro Sandersen Leder Inspirasjonsdagen / Head of Inspiration Day

Guro Sandersen jobber for tiden som Industry Manager i Google. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, etter endt utdanning i 2011 entret Guro tech-verden i et norsk startup firma ved navn QuestBack. Siden da har hun jobbet som konsulent i Capgemini og Accenture, og spesielt innen teknologi og skytjenester. 

Guro ble med i ODA-Nettverk i 2013. Siden 2013 har Guro hatt en rekke verv i ODA-Nettverk. Hun har sittet i Markedsgruppen, vært en del av Inspirasjonsteamet og Girl Tech Fest, samt vervet som nestleder i ODA Advisory Board.

LinkedIn
Julia Paulsen Head of Marketing and Digital Sales at Aprila Bank

Julia Paulsen er en entusiast innen teknologi og data, en digital ekspert og agil leder. Hun har lang erfaring fra stillinger som Head of Digital Strategy i Telenor Digital og Brand Manager of Nordics i Zalando og sist som Leder for digital sales and service i DNB. Hun starter i en ny og spennende stilling i mars 2020, som Head of marketing and digital sales i Aprila bank.

I hennes tidligere rolle som leder for digital sales og service i DNB var hennes motto for teamet sitt «det du ikke kan måle, eksisterer ikke». Hele teamet levde etter dette ved at de testet alt de gjorde og baserte alle avgjørelser på data, ikke antagelser, og med tankegangen «kunden først». Julia mottok også tidlig i 2019 en pris for Privatmarkedet i DNBs mest modige leder.

LinkedIn
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no