fbpx

ODA Advisory Board

Hensikten med ODA Advisory Board å være en strategisk rådgivende gruppe og støtte ODA-styret.

Kine Dahl Leder Advisory Board / Head of Advisory Board

Kine Dahl (Elkjøp) leder Oda Advisory Board. Hun har en mastergrad i pedagogikk fra universitetet i Oslo, og Innovasjon i praksis fra NTNU. Kine jobber i dag som Nordic Head of Organisational Learning i Elkjøp. Hun har tidligere jobbet med strategi, organisasjonsutvikling, kultur og kompetanse i tech miljøer i offentlig og privat sektor. Kine brenner for teknologi og de mulighetene det gir, og mener at vi trenger mangfold for å se og utnytte de mulighetene på en best mulig måte. Derfor har hun engasjert seg spesielt for å fremme mangfold i rollemodeller.

LinkedIn
Guro Sandersen Sustainability lead @Google

Guro Sandersen jobber for tiden som Industry Manager i Google. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, etter endt utdanning i 2011 entret Guro tech-verden i et norsk startup firma ved navn QuestBack. Siden da har hun jobbet som konsulent i Capgemini og Accenture, og spesielt innen teknologi og skytjenester. 

Guro ble med i ODA-Nettverk i 2013. Siden 2013 har Guro hatt en rekke verv i ODA-Nettverk. Hun har sittet i Markedsgruppen, vært en del av Inspirasjonsteamet og Girl Tech Fest. Hun har nå vervet som nestleder i Oda Advisory Board.

LinkedIn
Henrik Høst Owner Cperfect

Henrik Høst ble kåret til Oda Award Man-vinner i 2019. Han har bred erfaring fra lederroller i flere bransjer (varehandel, leverandørindustrien, konsulent og teknologi). Han har jobbet i det norske markedet (Atea Norge), det nordiske (Microsoft) og det europeiske (Circle K).

Henrik har et stort engasjement for mangfold og jobber nå med et nytt prosjekt han kaller «Hvordan ser Perfekt ut?» – og her er mangfold og kvinnelige ledere en viktig del av algoritmen.

LinkedIn
Julia Paulsen Head of Marketing and Digital Sales at Aprila Bank

Julia Paulsen er en entusiast innen teknologi og data, en digital ekspert og agil leder. Hun har lang erfaring fra stillinger som Head of Digital Strategy i Telenor Digital og Brand Manager of Nordics i Zalando og sist som Leder for digital sales and service i DNB. Hun starter i en ny og spennende stilling i mars 2020, som Head of marketing and digital sales i Aprila bank.

I hennes tidligere rolle som leder for digital sales og service i DNB var hennes motto for teamet sitt «det du ikke kan måle, eksisterer ikke». Hele teamet levde etter dette ved at de testet alt de gjorde og baserte alle avgjørelser på data, ikke antagelser, og med tankegangen «kunden først». Julia mottok også tidlig i 2019 en pris for Privatmarkedet i DNBs mest modige leder.

LinkedIn
Javad Mushtaq Founder and CEO at MAK and JM Ventures
Javad Mushtaq er en sosial entreprenør, tidligfase investor og mangfoldspioneer med norskpakistansk bakgrunn fra Halden. Han er utdannet Siviløokonom (honors) fra Handelshøyskolen BI, har bakgrunn fra konsernstrategi i Aker Solutions hvor han jobbet i fire kontinenter, og er i dag Leder for JM Ventures (investeringsselskap som investerer i mangfoldige grundere), MAK (organisasjon som jobber med systemendring rundt mangfold), MinMentor (unge og utdanning) og leder også Oslo avdelingen av World Economic Forum Global Shapers. I tillegg sitter han i Advisory Board for bl.a. Equality Check, ID Inclusion, Handelshøyskolen BI og er Global Gender Equity Lead i Global Shapers i tillegg til å ha flere styreverv. Hans engasjement for mangfold og inkludering har blitt lagt merke til nasjonalt og internasjonalt, og han brenner for å akselerere prosessen for å øke mangfold i Norge og norsk næringsliv.
LinkedIn
Siri Skaalmo Leder ved Institutt for Journalistikk

Siri Skaalmo er leder ved Institutt for Journalistikk, og har tidligere lang fartstid fra Dagens Næringsliv hvor hun har jobbet som journalist, redaktør, forretningsutvikler og ledet flere store utviklings- og innovasjonsprosjekter, deriblant satsningene DN gründer og DNX. Like før hun sluttet i DN var hun også med på å utvikle DN Kvinner. Teknologi-hjertet begynte for alvor å banke under studiene, da internett kom for fullt og interessen for hva teknologi kunne brukes til våknet. I tillegg til en master i Medie-, informasjons- og kommunikasjonsvitenskap fra Bergen, Göteborg og Leeds holder hun på med en Executive master of Management på BI i Strategisk forretningsutvikling og Innovasjon. Siri trives best når det er flere spørsmål enn svar, og brenner for å utvikle satsinger med mening.

LinkedIn
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no