fbpx

Styret

ODA er organisert i et hovedstyre som representerer ulike bedrifter og bransjer i Tech, fra de minste gründerbedriftene til de store globale aktørene. Alle har til felles at de ønsker å bidra med sin kompetanse, erfaring og ikke minst store engasjement for å «Lead the Change», og uten dem – ingen ODA-initiativer.

Medlemmene i hovedstyret leder gruppene vi er organisert i:  Nettverksgruppen, Inspirasjonsgruppen, Mentorgruppen, Partnergruppen og MarCom, Infrastruktur, Medlem, samt ODA Trondheim, ODA Innlandet og ODA Sør-Vest og ODA Bergen. Les mer om alle i landsstyret under:

 

Kine Dahl Styreleder / Chairwoman

Kine Dahl (Cognite) har vært styreleder i ODA-Nettverk siden 2023, og var tidligere leder for ODA Advisory Board. Hun har en mastergrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo, og Innovasjon i praksis fra NTNU. Kine jobber i dag som Vice President Organizational Development i Cognite. Hun har tidligere jobbet med strategi, organisasjonsutvikling, kultur og kompetanse i tech-miljøer i offentlig og privat sektor. Kine brenner for teknologi og de mulighetene det gir, og mener at vi trenger mangfold for å se og utnytte mulighetene på best mulig måte. Derfor har hun engasjert seg spesielt for å fremme mangfold i rollemodeller.

LinkedIn
Jane Xia Head of Operations Excellence

Jane har vært frivillig i ODA-Nettverk siden 2013, og leder i dag den operasjonelle driften; deriblant GDPR og compliance, teknisk infrastruktur, finans, onboarding og ways of working. Til daglig jobber hun i Accenture med kunder innen energi, olje og gass. Jane er utdannet siviløkonom fra NHH, og har siden 2011 jobbet med og ledet teknologi- og transformasjonsprosjekter. Jane har tidligere jobbet med Inspirasjonsdagen og vært ansvarlig for ODA Awards.

LinkedIn
Nina Grøsvik Ådnanes Head of Partner Success

Nina Grøsvik Ådnanes (Formue AS) er Head of Partner Success i ODA-Nettverk, og har vært engasjert som frivillig i nettverket siden august 2020 i Partnerteamet. Hun har også vært en del av teamet som har planlagt og gjennomført Inspirasjonsdagen 2021-2023. Utover ODA-Nettverk jobber Nina teknisk og funksjonelt med CRM og Digital Customer Experience, og har erfaring fra både konsulentbransjen og «in-house». Nina er utdannet sivilingeniør, med en bachelor i Produksjonsteknikk fra HVL i Bergen og en master i Global Manufacturing Management fra NTNU i Trondheim.

LinkedIn
Hanne Ek Head of ODA Growth/Head of ODA Advisory Board

Hanne Ek leder ODA Growth og har vært engasjert i ODA-Nettverk siden 2021. Til daglig er hun grunder og CFO i Energi.ai. Hanne har en bachelor i Business Administration & Economics fra Pacific Lutheran University,  en Executive MBA fra BI/ESCP og Masterstudie i Grønn Vekst og konkurransekraft fra BI. Hanne har jobbet som CFO i 15 år for flere selskaper i teknologibransjen og har bred erfaring både fra venture og børsnoterte selskap.

LinkedIn
Maja Stjern Flakne Head of Members Engagement

Maja leder Members Engagement og har vært frivillig i ODA-Nettverk siden november 2018. Maja har utdanning innen digital forretningsutvikling og innovasjon og ledelse. Hun har en bakgrunn som konsulent hvor hun har erfaring fra digitaliseringsprosjekter, prosjektledelse og forretningsutvikling. I dag leder Maja en seksjon i Service Assurance i Telenor hvor hun har fokus på utvikling av leveranseteam og folk. Hun engasjerer seg i forholdet mellom mennesker og teknologi, arbeidskultur og way of work og mener at mangfold er et suksesskriterium for å lykkes med å skape et godt arbeidsmiljø og engasjere folk.

LinkedIn
Maiken Danielsen Mandal Head of Marketing and Communications

Maiken Danielsen Mandal er Head of Marketing and Communications i ODA. Hun jobber som kommunikasjonsrådgiver med ansvar for digitale kanaler i GK Gruppen. Hun er utdannet innen kommunikasjon ved Universitetet i Agder, PR og samfunn ved Høyskolen Kristiania og en Master of Management innen PR-ledelse og strategisk kommunikasjon ved Handelshøyskolen BI.

LinkedIn
Guro Sandersen Leder Inspirasjonsdagen / Head of Inspiration Day

Guro Sandersen jobber som Industry Manager i Google Cloud Norge. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og etter endt utdanning started Guro å jobbe med teknologi i en norsk startup. Hun forstod da at ny teknologi vil endre verden og gikk over til stillinger som funksjonell arkitekt i Capgemini og deretter Accenture, hvor hun jobbet med salg og implementering av skytjenester.

Guro startet i ODA-Nettverk i 2013 og har siden den gang hatt en rekke verv. Hun har vært bidragsyter til Markedsgruppen, vært mentor for Girl Tech Fest og nestleder i ODA Advisory Board. I dag er hun leder av Inspirasjonsdagen og nestleder i ODA-Nettverk.

LinkedIn
Kainaat Qaiser Mir Head of Executive & Insights

Kainaat Qaiser Mir er en teknologientusiast med interesse for innovasjon og bærekraft. Hun er utdannet økonom med en mastergrad i informasjonssystemer, og har gjennom hele sin karriere jobbet i brytningspunktet mellom forretning og IT. Kainaat har bakgrunn fra Management Consulting i KPMG hvor hun jobber som Manager med digital transformasjon og strategi. Med lidenskap for entreprenørskap har hun fått muligheten til å være med i oppstarten av en rekke gründervirksomheter og har bred erfaring fra sosialt entreprenørskap. I dag er Kainaat leder for Executive & Insight i ODA-Nettverk.

LinkedIn
Randi Mogerhagen Head of Empowering Rolemodels

Randi har vært frivillig i ODA-Nettverk siden 2008, og leder i dag programmene som skal fremme de gode rollemodellene i Tech, Empowering Rolemodels. Dette omfatter ODA Awards, Norges 50 fremste tech-kvinner, Mentorprogrammet, Executive Shadowing og Girl Tech Fest. Før dette har Randi innehatt roller i nettverksgruppa og hatt ansvaret for ODA Awards. Til daglig jobber hun i Schneider Electric som salgsleder og storkundeansvarlig, og har vært en del av tech-bransjen siden 2007, hvor hun har innehatt ulike roller innen salg og ledelse, bl.a fra HP og ABB. Randi er utdannet fra OMH Business School (i dag Høyskolen Kristiania), hvor hun har en Bachelor i Markedsføring og Relasjonsledelse. Randi er opptatt av løfte frem de gode rollemodellene som er med på å forme en mer mangfoldig og kjønnsbalansert tech-bransje, fordi hun tror at det kan bidra til å skape de store endringene vi trenger i kultur, innovasjon og i samfunnet for øvrig.

LinkedIn
Stine Selvikvåg Leder ODA Sør-Vest / Leader ODA Sør-Vest

Stine Selvikvåg er leder for ODA Sør-Vest. Hun har erfaring fra IT-bransjen fra starten av sin karriere, men har de siste årene jobbet i oljebransjen som salg- og markedssjef. Hun har et brennende engasjement for teknologi og mulighetene teknologi tilfører i de ulike bransjene. Stine jobber som salg- og markedsleder for ResQ-gruppen og har et høyt fokus på hvordan teknologi er en driver for utvikling og endring av markedet. Stine jobber også med en oppstartsbedrift og har et fokus på mulighetene som finnes for gründere i Norge.

LinkedIn
Ina Espås Leder ODA Bergen / Leader ODA Bergen

Ina Espås (Knowit) har vært med i styret i ODA Bergen siden 2018. Hun har vært konsulent innen tech i hele sin karriere, og er entusiastisk og nysgjerrig på nye teknologiske løsninger med fokus på brukeren og de forretningsmessige behovene. Har vært med å bygge opp flere konsulentbedrifter med lederroller som CEO, CTO og avdelingsleder i tillegg til å jobbe hos kunder innen prosjektledelse, Itledelse, QA og testledelse. Jobbet innen bransjer som energi, finans, media, helse, shipping og forsikring. Ina er også aktiv i GirlGeekDinner og er med i flere internasjonale nettverk for kvinner og tech. Ina har i hele sin karriere hatt et stort engasjement for å rekruttere jenter til tech bransjen og er pådriver for TechFest og Girls in ICT Day i Bergen. Hun ble kåret til en av Norges fremste IT-Kvinner i 2020. Cand.mag. med informasjonsvitenskap og en Bachelor i Arbeids- og organisasjonspsykologi fra UiB ligger i bunnen, med kontinuerlig faglig oppdatering innen ledelse og teknologi.

LinkedIn
Guro Storlien Evensen Leder ODA Innlandet / Leader ODA Innlandet

Guro er leder for The Norwegian Cluster for Cyber Security. Hun er brennende engasjert i teknologi og er utdannet dataingeniør ved NTNU Gjøvik. Sammen med flere driftige damer startet hun opp ODA-Nettverk i Innlandet høsten 2018.

LinkedIn
Anna Trillo Leder ODA Sør/Leader ODA Sør

Anna er opprinnelig fra Stockholm (Sverige) og har jobbet innen IT-bransjen siden starten av karrieren sin. Hun har hatt flere ulike roller, spesielt innen salg, marked, produktledelse og forretningsutvikling, og jobber nå som ansvarlig for kundereisen og integrasjonspartnere i den norske startuppen Sharebox AS. Hun er sterkt engasjert i digitalisering og teknologiens muligheter i ulike bransjer. Hun brenner for nettverksbygging, kunnskapsdeling, mangfold og turn.

Sammen med andre dyktige kvinner grunnla hun ODA-Nettverket på Sørlandet høsten 2023.

LinkedIn
Synnøve Thoresen Leder ODA Trondheim / Leader ODA Trondheim

Manager at Sopra Steria, forretningsutviker innen digitale forretningssystemer, nestleder Den Norske Dataforeningen, styremeldem DND Betalingsformidlingskonferansen, leder ODA Trondheim, styremedlem Software 2021

LinkedIn
ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no