fbpx

Styret

ODA er organisert i et hovedstyre som representerer ulike bedrifter og bransjer i Tech, fra de minste gründerbedriftene til de store globale aktørene. Alle har til felles at de ønsker å bidra med sin kompetanse, erfaring og ikke minst store engasjement for å «Lead the Change», og uten dem – ingen ODA-initiativer.

Medlemmene i hovedstyret leder gruppene vi er organisert i:  Nettverksgruppen, Inspirasjonsgruppen, strategiske initativ, mentorgruppen, partnergruppen og marked- og kommunikasjon, samt ODA Trondheim, ODA Innlandet og ODA Bergen. Les mer om alle i landsstyret under.

 

Kristine Hofer Næss Styreleder / Chairwoman

Kristine Hofer Næss er en av gründerne og Styreleder i ODA. Hun er siviløkonom fra Universität St. Gallen i Sveits, med Master i IT Management, og kurs ved IMD og HEC. Kristine er Chief Customer Officer i den nordiske konsernledelsen i Amesto TechHouse, og før det har hun innehatt ulike roller innen salg og ledelse i Microsoft, der hun sist var Direktør for kunde- og partneropplevelse. Hun har jobbet i tech-bransjen siden 2003. Kristine mener den digitale revolusjonen gjør fokus på kundeopplevelse helt nødvendig for å ha suksess, og at mangfold er essensielt for vekst, og å finne de beste løsningene i organisasjoner og samfunnet.

LinkedIn
Hanne Ek Leder partnerprogram / Head of Partner Programs

Hanne Ek (Propell Group ) er Leder Partnerprogram fra 2021. Hanne holder en double major i Business Administration & Economics fra Pacific Lutheran University samt en Executive MBA fra BI/ESCP. Hanne har jobbet som CFO i 10 år for flere selskaper i teknologi-bransjen samt har bred erfaring både fra venture og børsnoterte selskap.

LinkedIn
Gunn Severinsen Leder Nettverkstreff / Head of Networking Events

Gunn har vært med i nettverksgruppen siden 2011, og ble leder i 2017. Hun er utdannet siv.øk. (MSc) fra CBS, og har vært i IT-bransjen siden 2003. Hun er leder for IT-konsulentselskapet Squeed, som har eksistert i 10 år i Sverige, og som nå har etablert seg i Norge. Gunn er opptatt av at verden blir bedre med smart bruk av teknologi, og at det er svært viktig at vi får både jenter og gutter med på å skape den digitale fremtiden vi vil og må ha.

LinkedIn
Anbjørg Myhra Bergwitz Leder marked og kommunikasjon / Head of Marketing and Communications

Anbjørg Myhra Bergwitz er Head of Marketing and Communications i ODA. Hun jobber som Consulting Manager innen samhandling og informasjonsforvaltning i Sopra Steria. Hun er utdannet siviløkonom ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Anbjørg er opptatt av mangfold og inkludering, og har et hjerte for å gjøre teknologi tilgjengelig og relevant for alle.

LinkedIn
Anine Ragnif Leder mentorprogrammer / Head of Mentor Programs

Anine Ragnif (Itera) leder av Mentorinitiativene siden høsten 2017.

Anine har sin utdannelse fra NHI Datahøgskolen og har jobbet i konsulentbransjen i hele sin karriere. I dag er hun COO for Itera Norge. Anine er en dame full av energi, hun sier selv at hun er en dame som digger engasjement, og forventer at de rundt henne viser engasjement og initiativ. Anine brenner for initiativer som vil bidra til økt kvinneandel i teknologibransjen, fra undervisning i barneskolen til å dele kompetanse og erfaring inn i ulike fora som i våre egne initiativer Executive Shadowing, Reverse Mentoring og det ordinære mentorprogrammet.

Anine ble i 2017 kåret til en av Norges 50 fremste IT-Kvinner i kategorien ledelse.

LinkedIn
Leder Inspirasjonsdagen Anette Wærsten
Anette Wærsten Leder Inspirasjonsdagen / Head of Inspiration Day

Anette Wærsten ble leder for Inspirasjonsdagen høsten 2018. Anette er utdannet siviløkonom fra BI og har de siste 12 årene jobbet innen IT. I dag jobber hun som daglig leder og rådgiver i Waken, et selskap hun var med på å starte i 2014. Waken er et konsulenthus med fokus på rådgivning og implementering innenfor Customer Experience.

LinkedIn
Kine Dahl Leder Advisory Board / Head of Advisory Board

Kine Dahl (Elkjøp) leder Oda Advisory Board. Hun har en mastergrad i pedagogikk fra universitetet i Oslo, og Innovasjon i praksis fra NTNU. Kine jobber i dag som Nordic Head of Organisational Learning i Elkjøp. Hun har tidligere jobbet med strategi, organisasjonsutvikling, kultur og kompetanse i tech miljøer i offentlig og privat sektor. Kine brenner for teknologi og de mulighetene det gir, og mener at vi trenger mangfold for å se og utnytte de mulighetene på en best mulig måte. Derfor har hun engasjert seg spesielt for å fremme mangfold i rollemodeller.

LinkedIn
Izabela Hawrylko Leder CRM og Infrastruktur / Head of CRM and Infrastructure

Izabela Hawrylko er hovedansvarlig for CRM og Infrastruktur i ODA. Hun tok master i Energi, naturressurser og miljø på NHH i kombinasjon med et årlig program CEMS Master in International Management med utveksling i Chile. Izabela jobber i Microsoft som løsningsrådgiver innenfor Data&AI og co-leder av Microsoft for Startups Norway team. Før hun startet sin reise med Microsoft hadde hun en rekke roller i forskjellige oppstartsbedrifter i Polen og Tyskland. Izabela ønsker å fokusere på å fremme mangfold i både store IT bedrifter og små oppstartsselskaper og dermed bidra til å skape mer innovasjon og verdi for økonomi og samfunnet.

LinkedIn
Jane Xia Medlemsansvarlig LinkedIn
Synnøve Thoresen Leder ODA Trondheim / Leader ODA Trondheim

Manager at Sopra Steria, forretningsutviker innen digitale forretningssystemer, nestleder Den Norske Dataforeningen, styremeldem DND Betalingsformidlingskonferansen, leder ODA Trondheim, styremedlem Software 2021

LinkedIn
Ina Espås Leder ODA Bergen / Leader ODA Bergen

Ina Espås (Knowit) har vært med i styret i ODA Bergen siden 2018. Hun har vært konsulent innen tech i hele sin karriere, og er entusiastisk og nysgjerrig på nye teknologiske løsninger med fokus på brukeren og de forretningsmessige behovene. Har vært med å bygge opp flere konsulentbedrifter med lederroller som CEO, CTO og avdelingsleder i tillegg til å jobbe hos kunder innen prosjektledelse, Itledelse, QA og testledelse. Jobbet innen bransjer som energi, finans, media, helse, shipping og forsikring. Ina er også aktiv i GirlGeekDinner og er med i flere internasjonale nettverk for kvinner og tech. Ina har i hele sin karriere hatt et stort engasjement for å rekruttere jenter til tech bransjen og er pådriver for TechFest og Girls in ICT Day i Bergen. Hun ble kåret til en av Norges fremste IT-Kvinner i 2020. Cand.mag. med informasjonsvitenskap og en Bachelor i Arbeids- og organisasjonspsykologi fra UiB ligger i bunnen, med kontinuerlig faglig oppdatering innen ledelse og teknologi.

LinkedIn
Anna Rabstad Leder ODA Innlandet / Leader ODA Innlandet

Anna er leder for ODA Innlandet. Hun jobber som tjeneste- og ux designer i Inmeta og har jobbet med brukeropplevelse og design siden 2011. Anna har master i Informatikk – Design, bruk og interaksjon fra Universitetet i Oslo. Gjennom karrieren har Anna fått jobbe med lokale og globale kunder fra ulike industrier. Anna er svært dyktig til å bruke designmetodikken for å skape helhetlige og innovative tjenester som treffer både hjerte hos brukere og mål til forretningen. Hun er spesielt interessert i brukerinnsikt, innsamling og analyse av mengder ustrukturerte data med mål om å avdekke mønstre i menneskelig adferd som bidrar til å skape bedre forståelse av mennesker.

LinkedIn
Stine Selvikvåg Leder ODA Sør-Vest / Leader ODA Sør-Vest

Stine Selvikvåg er leder for ODA Sør-Vest. Hun har erfaring fra IT bransjen fra starten av sin karriere, men har de siste 11 årene jobbet i oljebransjen med salg og markedsføring. Hun har et brennende engasjement for teknologi og mulighetene teknologi tilfører i de ulike bransjene. Stine starter i juni som salg og markedsleder for ResQ-gruppen og har et høyt fokus på hvordan teknologi er en driver for utvikling og endring av markedet. Stine jobber også med en oppstartsbedrift og har et fokus på mulighetene som finnes for gründere i Norge.

LinkedIn
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no