fbpx

Members Hack med ODA og Gjensidige

Vil du være med på å lede ODA-Nettverk inn i fremtiden?

Dato: 31.05.2023
Tid: 16:30-19:00
Sted: Gjensidige
Adresse: Schweigaards gate 21, Oslo

Arrangementet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Husk å melde deg inn først dersom du ikke allerede er medlem. > Meld deg inn i ODA

Meld deg på her

Som medlem av ODA-Nettverk ønskes du velkommen til Members Hack med ODA og Gjensidige. Bli med og hjelp oss «knekke koden» for hvordan vi kan drive og skape endring, i og på tvers av landegrenser.

Teknologi gir uante muligheter til å løse noen av vår tids største utfordringer, men teknologien har også en skyggeside dersom vi kun skaper løsninger som er tilpasset en viss type gruppe. Derfor er mangfold i teknologi helt essensielt. ODA-Nettverk jobber for å lede an endringen vi ønsker å se i techbransjen – både nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber også for å øke interessen i teknologi fra tidlig alder, og påvirke til mer mangfold i alle ledernivåer. Vi mener at vi trenger bredde og ulike perspektiver for å skape de beste løsningene.

For å få til det, trenger vi gode og nye perspektiver. Vi inviterer derfor medlemmer av ODA-Nettverk til et Members Hack – hvor vi skal utforske hvordan ODA-Nettverk i fremtiden kan drive frem og skape endring lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

På ODA Members Hack ønsker vi å få innspill til:

  • Hvordan være attraktive for våre eksisterende medlemmer og tiltrekke oss nye?
  • Hvordan skape engasjement og «pay forward» mobilisering bland våre medlemmer?
  • Hvordan kan vi lykkes som organisasjon med en competitive edge?
  • Hvordan kan vi lykkes med ODAs misjon om å lead the change?

Gjensidige er gullpartner i ODA-Nettverk og host av arrangementet, og vil blant annet snakke om:

  • Hvordan det er å jobbe i Gjensidige
  • Hva vi gjør for å ruste oss for den raske teknologiutviklingen
  • Hva vi gjør for å holde fokus på mangfold

Praktisk informasjon

Dørene åpner kl. 16:30 og programmet starter kl. 17:00. Vi avslutter kl 19:00

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for økt mangfold i tech. Målet vårt er å inspirere og muliggjøre at flere kvinner velger teknologi, og å lede an denne endringen.

Meld deg på her!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no