fbpx

Nettverkstreff hos Norsk Tipping med ODA Innlandet

Velkommen til ODA Innlandet sitt aller første nettverkstreff hos vår gullpartner Norsk Tipping tirsdag 10. september!

Temaet er «Smidig på Innlandet»

Vi ønskes velkommen av det nye styret til Oda Innlandet før vi gir ordet til Odas gullpartner Norsk Tipping, ved administrerende direktør Åsne Havnelid.

Jan Olav Sveen og Kjersti Langseth vil fortelle hvordan Norsk Tipping innførte «Lean og Smidig i stor skala». Bli med og se hvordan endringsreisen har vært, og hvilke utfordringer Norsk Tipping har møtt på veien. Det er stor forskjell på å jobbe smidig i utviklingsteam versus det å jobbe på tvers av flere utviklingsteam. Men hva skjer når man skal ha med seg hele organisasjonen og sentrale leverandører på veien?

 

Åsne Havnelid, administrerende direktør

Åsne Havnelid tiltrådte som adm. dir. i Norsk Tipping den 3. oktober 2016. Hun kom fra stillingen som generalsekretær for Norges Røde Kors. Havnelid har blant annet vært rektor for Norges Toppidrettsgymnas, daglig leder for Toppidrettssenteret, assisterende toppidrettssjef og direktør for Ski-VM i Oslo 2011. Hun har også hatt lederstilling i SAS Braathens. Hun er utdannet diplomøkonom fra Handelsakademiet.

Jan Olav Sveen, senior rådgiver

Jan Olav Sveen er seniorrådgiver og coach innen strategi, forretningsutvikling, Business Model Canvas, tjenestedesign, SAFe, Lean og agile.

Verden er i endring. Den tradisjonelle måten vi har styrt, ledet og arbeidet på virker ikke så godt lenger. Vi leter etter alternative måter som virker bedre. Jan Olav er glødende opptatt av disse utfordringene. Lean og smidig filosofi utfyller hverandre og kan utgjøre en superkraft. For at endring skal skje, må det både skje læring og avlæring.

Kjersti Langseth, leveranseleder Utvikling

IT utvikling i Norsk Tipping baserer seg på SAFe, som er et skalerbart rammeverk som koordinerer samarbeid og leveranser for flere smidige utviklingsteam. Kjerstis rolle i rammeverket er «Release Train Engineer». Hun leder Scrum masterne og programteamet som består av systemarkitekter, og er ansvarlig for produkteierne. Kjersti er tidligere driftssjef og jobbet tidlig i karrieren som operatør innenfor kontorstøtte. Hun er utdannet Ingeniør for datateknikk.

Program:

16:30 – Mingling og lett servering

17:30 – Oppstart og velkommen ved ODA Nettverk Innlandet

17:45 – Norsk Tipping, Innledning v/Åsne Havnelid

18:00 – Norsk tipping, Smidig på Innlandet v/Jan Olav Sveen og Kjersti Langseth

19:00 – Servering (tapas eller lignende)

20:00 – Slutt

Arrangementet finner sted 10. september hos Norsk Tipping i Hamar, Måsåbekkvegen 20, 2315 Hamar (Se kart). Det blir enkel servering fra 16.30. Programmet starter kl. 17.30.

Velkommen til ODA Innlandet Nettverkstreff!

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no