fbpx

ODA Nettverkstreff hos NT6 på Gjøvik med ODA Innlandet

Velkommen til ODA nettverkstreff hos NT6 på Gjøvik, torsdag 6. februar! 

Fra monolitt til microservices i Finn.no 

FINN.no var tidligere en monolitt hvor all koden lå i én kodebase, men har de siste årene migrert til flere hundre mikrotjenester hvor koden er delt opp i mange små tjenester som snakker sammen. De har gått fra fire releaser i året hvor alt stoppet opp i flere uker til at de produksjonssetter 1200 ganger i uken uten at noe stopper opp. Hva har de gjort? Få et lite innblikk i utviklingslivet hos FINN.no. 

Lotte Johansen

Lotte Johansen er seniorutvikler hos FINN.no hvor hun har jobbet siden 2008 og har vært med på reisen FINN har hatt fra monolitt til microservices. Hun er hovedsakelig back-end javautvikler, men har også de siste årene vært sterkt engasjert i arbeidet med universell utforming, og har snakket på konferanser som JavaZone, CSUN, WebRebels og MicroXchange om universell utforming og annet innen teknologi. I 2019 var Lotte en av 25 damer som ble kåret til “Women in Tech Role model” av Tech Women Norway. 

Program 

17:00-18:00  Mat og mingling 
18:00-18:05  ODA Innlandet ønsker velkommen v/styreleder Guro S. Evensen 
18:05-18:30  Vertskapet og kompetansemiljøet NT6 presenterer seg med representanter fra selskapene HeadIt og Escio. De vil fortelle om NT6 og dele caser de har jobbet med i det siste.
18:30-19:30  Fra monolitt til microservices i Finn.no ved Lotte Johansen 
19:30-20:30  Mingling og litt snacks  

Arrangementet finner sted 6. februar 2020 hos NT6 på Gjøvik, Nedre Torvgate 6.. Det blir varm mat kl 17.00. Programmet starter kl. 18.00. 

Velkommen til ODA Innlandet Nettverkstreff! 

NT6-logo

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no