fbpx

ODA Nettverkstreff med gullpartner Wikborg Rein

Når: 15. juni kl. 16:30
Hvor: Wikborg Rein

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Meld deg på dette arrangementet

Wikborg Rein inviterer i samarbeid med Likestillings- og diskrimineringsombudet til ODA nettverkstreff og sommeravslutning 15. juni 2022 kl. 16:30.

Temaet er arbeidsrett i tech-bransjen, med særlig fokus på likestilling i ansettelsesprosessen: Hva har arbeidsgiver lov til å spørre om og legge vekt på i et intervju, hva kan man gjøre hvis man mistenker seg forbigått i en ansettelsesprosess, hvilke ansettelsesformer er lovlig å benytte og hva er reglene for arbeidskontrakt og prøvetid?

Det er mange problemstillinger knyttet til ansettelsesprosesser, og vi inviterer derfor til en innføring holdt av Wikborg Rein-advokat Elisabeth Andenæs og Anette Moldrem fra Likestillings- og diskrimineringsombudet. De vil gi deg en oversikt over de største fallgruvene ved ansettelsesprosessen, med et særlig fokus på forbudet mot diskriminering på bakgrunn av kjønn. Andenæs og Moldrem vil beskrive hva det kan være lurt å være obs på både som arbeidstaker og arbeidsgiver, og vil også gi tips og råd om hva det kan være spesielt viktig å tenke på som kvinnelig arbeidssøker og arbeidstaker.

Det vil selvfølgelig være åpent for å stille spørsmål. Velkommen!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no