fbpx

ODA Nettverkstreff med gullpartner Wikborg Rein

Save the date!

Når: 15. juni kl. 16:30
Hvor: Wikborg Rein

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Påmeldingen åpner snart.

Wikborg Rein og ODA-nettverket inviterer til ettermiddagsseminar og sommeravslutning 15. juni 2022 kl. 16:30.

Temaet er arbeidsrett i tech-bransjen, med særlig fokus på likestilling i ansettelsesprosessen: Hva har arbeidsgiver lov til å spørre om og legge vekt på i et intervju, hva kan man gjøre hvis man mistenker seg forbigått i en ansettelsesprosess, hvilke ansettelsesformer er lovlig å benytte og hva er reglene for arbeidskontrakt og prøvetid?

Det er mange problemstillinger knyttet til ansettelsesprosesser, og vi inviterer derfor til en innføring ledet av Wikborg Rein-advokat Elisabeth Andenæs. Hun vil gi deg en oversikt over de største fallgruvene og hva det kan være lurt å være obs på både som arbeidstaker og arbeidsgiver. Elisabeth vil også gi tips og råd om hva som kan være spesielt viktig å tenke på som kvinnelig arbeidssøker og arbeidstaker, og det vil selvfølgelig være åpent for å stille spørsmål.

Det vil bli servering etter seminaret. Velkommen!😃

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no