fbpx

Nettverkstreff Stavanger & Kick off ODA Sør-Vest

ODA har et viktig budskap og det er å få flere kvinner inn i IT! Vi jobber for å bedre mangfold og øke innovasjonstakten i Norsk næringsliv. Vi tør påstå at mangfold er helt essensielt for samfunnets utvikling og vi trenger problemløsere av begge kjønn som rollemodeller. Hvordan står det egentlig til her i Sør-Vest – og hvor langt er vi kommet i utviklingen av mangfolds-begrepet?

Bli med på vårt aller første fysiske nettverkstreff i ODA Sør-Vest og lær mer om viktigheten av mangfold, når vi inviter til kick-off den 8. september sammen med våre partnere Atea og Miles.
Vi ønsker å inspire deg til å se på mangfold som en viktig ressurs for utvikling og innovasjon, og ikke som en hindring.

Du møter blant annet forsker Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim som er leder av senter for innovasjonsforskning ved handelshøyskolen, UIS. Solheim forsker på sammenhengene mellom mangfold og innovasjon og har mange spennende refleksjoner å dele.

I tillegg blir det interessante innlegg fra våre tech-partnere Atea og Miles om hvordan de jobber med mangfold i IT-bransjen.

Som konferansier har vi fått med oss herlige June Kommune som alltid byr på seg selv!

Nettverkstreffet er åpent for alle som er interessert i teknologi og mangfold,
eller som bare ønsker å bli inspirert av fine rollemodeller. Arrangementet er gratis og vi byr på enkel servering. Ta gjerne med en kollega eller en venn.

Velkommen til vårt aller første nettverkstreff i ODA Sør-Vest med partnerne våre Atea og Miles!

Dato: 3. november 2021
Tid: kl. 19-21
Sted: Atea, Sentrumsvegen 10, Sola
ODA Partnere: Atea og Miles
Påmelding: Innen 5. september 2021

Meld deg på her

Konferansier
June Kommune

June Kommune er en fiktiv karakter, skapt av artisten, humoristen og musikeren Jan Rune Holdhus. June byr på seg selv og sine refleksjoner rundt mangfold når du møter henne som konferansier på ODA Sør-Vest sitt første nettverkstreff.

Gjestetaler
Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim
Foredrag: Mangfald som driver for innovasjon

Marte C.W Solheim er leder av senter for innovasjonsforskning ved handelshøyskolen,UiS og forsker på sammenhengene mellom mangfold og innovasjon. Hun har en doktorgrad i Innovation, Space and Diversity, har reist jorden rundt og har stor interesse for mennesker og kulturer. Marte har mange spennende erfaringer og refleksjoner å dele,  og er en pådriver for hvordan vi kan bli bedre kulturbyggere i praksis.

Partnerinnlegg ved Atea
Hilda Bådsvik, Konsulentsjef

Hos Atea ser de verdien av å rekruttere mennesker med ulik bakgrunn, kjønn og kultur for å styrke innovasjon og utvikling i selskapet. Hilda forteller mer om hvordan de jobber med mangfold i Atea.

Partnerinnlegg ved Miles
Hildegunn Hagen, Leder salg og forretningsutvikling

Miles har de siste årene opplevd stor vekst, og ser verdien av å ha et bredt mangfold i konsulent staben sin som brenner for faget sitt. Hildegunn forteller hvorfor og hvordan Miles jobber med mangfold.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no