fbpx

ODA-lunsj: AI og helse med ODA Innlandet

Velkommen til digitalt lunsjwebinar om AI og helse!
Møtet er gratis og åpent for alle, men du må melde deg på for å motta lenke til Teamsmøtet.
I løpet av denne timen skal vi se på hva AI (Artificial Intelligence) kan brukes til i praksis. Gjennom konkrete eksempler får vi innsikt i hvordan denne «mystiske» teknologien har spilt en sentral rolle i å redde menneskeliv under koronapandemien.
PROGRAM:
Line-diesen-oda-nettverk
ODA Talk
Først ut er Lene Disen fra Semine.com. Lene er en teknologioptimist som elsker hvordan teknologi kan samhandle med mennesker og innovere gamle tankesett. ODA har tidligere kåret Lene til å være av de fremste 50 tech-kvinnene i landet.
ODA Talk
En historie om hvordan AI har vært med på å redde menneskeliv under koronapandemien. Vidar Arnulf fra omsyn.no er lege og spesialist innen anestesi. Omsyn er verdensledende innen utvikling av trygg og smart velferdsteknologi.
ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no