fbpx

ODA mentor: Executive presence – praktisk del

Velkommen til ODA mentor samling Executive presence del 2!

Merk at denne samlingen kun er deltakere av ODA’s mentor program.

Dato: 13. mars
Sted: NoA Ignite, Wergelandsveien 15, 0167 Oslo
Tid: Oppmøte 16.30 med mingling og enkel servering. Program starter kl. 17.00

Samlingene om Executive Presence handler om hvordan du bruker rom, kropp, stemme for å skape en positiv oppfatning av deg og ditt budskap. Det handler ikke om et spesielt møte eller foredrag, men hvordan du bruker Executive Presence som virkemiddel det daglige i din rolle.

Executive presence del 2 handler om praktiske øvelser av det vi har snakket og blitt minnet om på i del 1 av samlingen.
Vi er så heldige at vi har med oss Anine Ragnif (Itera) og Grete Valseth (Dale Carnegie) som leder oss igjennom kvelden fylt med inspirasjon og læring av hverandre.
Dette er en kveld du ikke har lyst til å gå glipp av 🙂

Til samlingen ber vi deg reflektere rundt og gjøre følgende forberedelse:

Forbered en 3-4 minutter lang presentasjon om et emne som engasjerer deg. Det kan være hva som helst, jobb eller fritid.
Bruk tipsene knyttet til storytelling (se nede, eller sjekk presentasjon fra Del 1 her)

Vær bevisst på hva du ønsker å jobbe med i formidlingen av din presentasjon.

Om ønskelig, filmes du under din presentasjon med egen telefon slik at du kan se på opptaket og bruke dette i din videre utvikling.

Vi gleder oss til og treffe dere den 13. mars!

Hilsen ODA Mentor arbeidsgruppe

Om Grete

Møt en av «topp 10 selgere» i Dale Carnegie som er representert over hele verden med over 300 kontorer. Grete Valseth har vært ISO-sertifisert Dale Carnegie-trener siden 2007 og forstår business. 18 års salgserfaring fra IT bransjen er et godt fundament for å trene både ledere og selgere til å møte et stadig mer utfordrende og komplekst marked. Når Grete ikke er på oppdrag for å trene ledende bedrifter til å prestere bedre, hjelper hun folk å holde seg fysisk aktive.

Om Anine

Anine Ragnif (Itera) leder av Mentorinitiativene siden høsten 2017. Anine har sin utdannelse fra NHI Datahøgskolen og har jobbet i konsulentbransjen i hele sin karriere. I dag er hun COO for Itera Norge. Anine er en dame full av energi, hun sier selv at hun er en dame som digger engasjement, og forventer at de rundt henne viser engasjement og initiativ. Anine brenner for initiativer som vil bidra til økt kvinneandel i teknologibransjen, fra undervisning i barneskolen til å dele kompetanse og erfaring inn i ulike fora som i våre egne initiativer Executive Shadowing, Reverse Mentoring og det ordinære mentorprogrammet. Anine ble i 2017 kåret til en av Norges 50 fremste IT-Kvinner i kategorien ledelse.

Om vertsbedrift NoA Ignite

I NoA Ignite ser vi på oss som et kraftsenter for alle typer digital vekst. Våre tverrfaglige team jobber i partnerskap med kundene får å finne nye måter å skape bærekraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper vi vi er stolte av.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no