fbpx

Oda Nettverkstreff hos Amesto

Velkommen til ODA nettverkstreff hos vår Gullpartner Amesto, onsdag 16. oktober!

«Fra kjeller´n på BI til Barack Obama»

Oslo Business Forum er historien om to unge gründere som droppet ut av studiene, satset 500.000 kr hver og hentet inn verdenshistoriens beste fotball-manager til Norge, Sir Alex Ferguson. Uten en forretningsplan eller gjennomtenkt strategi lanserte de Oslo Business Forum i april 2016. Forventningene var store ved lansering, men etter en uke var resultatet tre solgte billetter, en omsetning på 12.000 kr og kostnader på 2,5 millioner kroner. Nå er skuta snudd; to unge og naive gründere er blitt til 13 fulltidsansatte og i 2020 samler de mer enn 4,000 næringslivsledere fra hele Europa med selveste Arnold Schwarzenegger på plakaten. Tidligere har gjester som Barack Obama og David Cameron gjestet konferansen. Hvordan har de klart dette?

Vi får også høre Mari Ann Vassgård, Managing Director i Amesto Consulting – fortelle om sin gründer-reise. Mari Ann grunnla i 2013 House of Consulting, som nå heter Amesto Consulting og er en del av Amesto-konsernet.

Christoffer Omberg og Marius Røed Wang er ettertraktede foredragsholdere både nasjonalt og internasjonalt etter å ha tatt en tydelig posisjon i norsk næringsliv på rekordtid. Et foredrag med gründerne bak Oslo Business Forum er både inspirerende, utfordrende og underholdende.

Etter presentasjonene kan vi få stille spørsmål til Christoffer, Marius og Mari Ann – for eksempel om hva som har vært deres viktigste drivkraft og motivasjon, eller hva man må passe ekstra på som gründer og igangsetter. Dette blir gøy!

Før presentasjonene samles vi til mat og mingling i vår Gullpartner Amestos lokaler: Smeltedigelen 1 i Kværnerbyen. Her kan du både snakke med kjente og nye ODA-kollegaer og Amesto ansatte. Amesto har også en flott samling kunst i sine lokaler som det er verdt å ta en ekstra kikk på.

For å gi god tid til mingling åpner vi dørene kl. 16.30 og presentasjonene begynner kl. 17.15.

Velkommen til ODA Nettverkstreff!

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no