fbpx

ODA Nettverkstreff hos Bouvet – Bærekraft som forretningsmodell og driver for digitale løsninger

Velkommen til ODA nettverkstreff hos vår Gullpartner Bouvet torsdag 14. november!

Temaet er bærekraft som forretningsmodell og driver for digitale løsninger – med TOMRA

På dette nettverkstreffet er vi så heldige å få besøk av TOMRA – en global virksomhet innen bærekraft. Med sine innovative løsninger har TOMRA i mer enn 40 år vært en viktig aktør for å nå målet om et bærekraftig samfunn – samt en norsk suksesshistorie innenfor høyteknologi og ingeniørkunst.

TOMRA forteller hvordan bærekraft er en innebygd del av deres forretningsmodell, strategi og operasjonelle styring, og i tillegg får vi presentert en case om hvordan TOMRA utnytter digitale løsninger for forbrukerengasjement og økt resirkulering.

Nicolai Prytz og Bojana Milasinovic fra TOMRA holder denne presentasjonen, som avsluttes med mulighet for spørsmål fra publikum.  Vi gjør oppmerksom på at denne presentasjonen holdes på engelsk.

Nicolay Prytz er Director Sustainability & Strategy i TOMRA Systems, og spesialist innen bærekraft- og miljø. Han har jobbet med problemstillingen i mange år, blant annet i Utenriksdepartementet, i Verdensbanken og i EY – før han kom til TOMRA i 2019.

Bojana Milasinovic er Business Manager Consumer Services i TOMRA Digital. Hun har jobbet med digitale løsninger i snart 10 år og er spesialist på brukeratferd.

Vår Gullpartner Bouvet har utarbeidet rapporten «Digitalisering for å fremme bærekraftig vekst og utvikling». Rapporten tar for seg hvordan flere av landets største virksomheter ser på og jobber med digitalisering og bærekraftig vekst og utvikling gjennom svar på spørsmålet «Hvordan utfordrer bærekraftig digitalisering etablerte strukturer og forretningsmodeller?»

Forfatterne Monica Anette Mathiessen og Kirsten Kilde deler i sitt foredrag de beste tipsene og erfaringene fra rapporten – fra ledere som er godt i gang med dette i sine virksomheter.

 

Monica Anette Mathiessen jobber som strategisk rådgiver i Bouvet. Hun er faglig og lidenskapelig opptatt av innovasjon og hvordan fornye virksomheter.

Kirsten Gotaas Kilde jobber i Bouvet med endringsledelse i digitaliseringsprosjekter, og er svært opptatt av hvordan digitalisering kan muliggjøre bærekraftig utvikling.Før presentasjonene samles vi til mat og mingling i Bouvets lokaler på Majorstua. Her kan du få en snakk om bærekraft og andre aktuelle temaer med gode ODA-kollegaer og Bouvets ansatte!

For å gi god tid til å mingle åpner vi dørene kl. 16.30 og presentasjonene begynner kl. 17.15. Arrangementet finner altså sted hos vår Gullpartner Bouvet i Sørkedalsveien 8 (se kart) – kun en kort spasertur fra Majorstuen stasjon.

Velkommen til ODA Nettverkstreff!

Meld deg på Nettverkstreffet her

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no