fbpx

ODA Nettverkstreff hos Eidsiva Bredbånd, Lillehammer med ODA Innlandet

Velkommen til ODA nettverkstreff hos Eidsiva Bredbånd, tirsdag 13. oktober! 

Mangfold og kultur

Tema for treffet er «Mangfold og kultur» med fokus på intervjusituasjonen ved ansettelser. Er det forskjell på kvinner og menn? Og hva kreves av endringer i holdninger og fremgangsmåte hos de som intervjuer og ansetter for å oppnå større mangfold? Når man ansetter; hvilken vurderinger blir gjort?

Trond Skjellerud er administrerende direktør i Eidsiva Bredbånd og forteller at han i løpet av sin karriere har vært med å ansatte nærmere 1000 personer. Han kan fortelle at han har erfart at han må tilpasse fokuset i intervjuene og vurderingene opp mot ansettelse basert på kandidatenes bakgrunn. Han sier det kan virke som det er tydelige forskjeller mellom kjønnene, men at dette kanskje heller skylles kulturforskjeller enn en kjønnsforskjell.

Bilde av Trond Skjellerud
Trond Skjellerud

Program

17:00-18:00  Dørene åpner; Mingling og servering
18:00-18:05  Oppstart og velkommen til ODA nettverkstreff Innlandet v/ODA Innlandet
18:05-18:30  Presentasjon og innledning Eidsiva Bredbånd v/Trond Skjellerud
18:30-19:30  Tema: Mangfold og kultur v/Trond Skjellerud
Paneldebatt
19:30-20:30  Mingling og litt snacks  

Arrangementet finner sted 13. oktober 2020 hos Eidsiva Bredbånd på Lillehammer, Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer. Det blir mat fra kl 17.00. Programmet starter kl. 18.00. 

Det er satt et tak på 20 deltagere for fysisk deltagelse på Lillehammer. Dere som har lyst til å delta på Teams, eller som ikke får plass blant de 20 første påmeldte kan delta på Teams. I påmeldingsskjemaet gir dere beskjed om hva som passer best for dere.

Velkommen til ODA Innlandet Nettverkstreff! 

Logo Eidsiva Bredbånd

 

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no