fbpx

ODA Nettverkstreff: Digital transformasjon – hva har skjedd og hvordan ser fremtiden ut?

Det er vår 🙂 -og vi ønsker deg velkommen til ODA Nettverkstreff hos Gullpartner NAV: Digital transformasjon – hva har skjedd og hvordan ser fremtiden ut?

 

På dette nettverkstreffet får vi høre to spennende foredrag:

 

Jonas Slørdahl Skjærpe, IT direktør i NAV: Livet er en strøm av hendelser

Hendelsesorientering er sentralt i den digitale transformasjonen av NAV og påvirker både hvordan de møter brukeren og hvordan de bygger løsninger. Jonas gir oss en engasjert innføring i kraften bak dette konseptet.

I tillegg kommer Stig Alstedt, Teknologidirektør i HPE – med sine refleksjoner rundt mulighetene i den digitale tidsalder, som vår alles hverdag blir påvirket av. Hva kan vi vente oss – allerede i nær fremtid? Stig er en engasjerende foredragsholder med dybdekunnskap om alt fra IoT, Cloud, Big Data, AI, maskinlæring og Edge computing.

NAV IT

Norge har blitt kåret til ett av verdens beste land å bo i mange år på rad. En av hovedgrunnene til det er de gode velferdsordningene våre. Hvert år utbetales 1/3 av statsbudsjettet gjennom NAV ITs systemer i form av ulike velferdsytelser. Den norske reisen har handlet om mange verdivalg, hvor oppbyggingen av velferdssamfunnet er blant de viktigste. Nå skyller imidlertid digitaliseringsbølgen over oss. Innovasjonstakten øker dramatisk og den teknologiske utviklingen har skutt fart. Alle virksomheter blir påvirket, også det offentlige Norge. I NAV har man tatt konsekvensene av at fremtidens offentlige sektor er i støpeskjeen. Digitalisering har blitt en helt avgjørende, naturlig og integrert del av deres tjenesteutvikling. Dette påvirker både eierskap, kompetanse, arbeidsform, organisering og kultur. Endringene i NAV har skapt betydelig interesse og positiv nysgjerrighet i omgivelsene. På få år har IT-miljøet i NAV gått fra å være en huggestabbe i media til å bli en spydspiss i offentlig sektor.

 

Jonas Slørdahl Skjærpe

  1. mars tok Jonas over stafettpinnen som IT-direktør i NAV. Det forplikter, men starten har vært oppløftende. Jonas har allerede markert seg som en forkjemper for en datadrevet velferdsstat, moderne systemutvikling og gode brukeropplevelser.

Jonas har 15 års erfaring fra business intelligence, analytics, master data management og data governance fra tunge aktører som Capgemini, DNB og EY. Han er utdannet siv. ing. innen Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har gjennom karrieren jobbet som utvikler, datamodellerer, analytiker, prosjektleder, arkitekt og leder. De siste to årene har han jobbet i NAV, først som avdelingsdirektør for IT Data og innsikt, og deretter fungerende IT-direktør siden høsten 2018. Jonas er den yngste i IT-ledelsen og toppledelsen i NAV.

 

Arrangementet finner sted hos vår Gullpartner NAV i Sannergata 2.

Det blir enkel servering fra kl. 16.30.

Programmet starter kl. 17.00

 

Vi gjør oppmerksom på at det vil være fotograf tilstede. Bildene kan bli publisert på sosiale medier.

 

Velkommen til ODA Nettverkstreff!

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no