fbpx

ODA Nettverkstreff med DNB – Investeringsfrokost med teknisk påfyll

Velkommen til ODA Nettverkstreff med DNB – Investeringsfrokost med teknisk påfyll 6. desember.

Sted DNB, Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo
Arrangement fysisk, hos DNB
Språk  Engelsk

Menn eier i dag 79 % av aksjeverdiene på Oslo Børs, og 8 av 10 gründere er menn. Dette bidrar til å skape et kapitalgap mellom kvinner og menn.

Velkommen til en inspirerende frokost hvor vi både vil dele gode tips og triks til hvordan få kontroll på egen økonomi, og gi en introduksjon til hvordan vi i DNB jobber med generativ AI innen sparing og investering.

Vår første foredragsholder er spare-ekspert Behnaz Ganj. Behnaz har gjennom de siste årene inspirert flere tusen kvinner til å spare smartere og ta grep om egen økonomi.

Etter påfyll og inspirasjon rundt sparing og investering, vil Qiao Deng dykke dypere ned i det tekniske. Qiao er data scientist i Wealth Management, med en master i programmering med spesialisering i maskinlæring og NPL.

Fra kl 08:00 vil det bli servert kaffe og lett frokost. Programmet starter kl. 08:30 og varer til 09:30. Vi gleder oss til å se deg!

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no