fbpx

ODA Nettverkstreff med platinumpartner Capgemini

Velkommen til Nettverkstreff med platinumpartner Capgemini!

Dato: 30. august 2023
Tid: 16.30-19.15
Lokale: Skøyen Atrium
Sted: Drammensveien 145, 0277 Oslo

 

Platinumpartner, Capgemini inviterer til nettverkstreff 30. August! Vi gleder oss stort til å ta imot alle Oda medlemmer som har lyst og anledning til å komme. Capgemini er blant verdens 5 største konsulentselskaper. Med kunnskapen fra over 300 000 konsulenter globalt og i Norge, bistår vi våre kunder i å bli ledende aktører i en digital hverdag.

Arrangementet er gratis og vi står for enkel servering.

Foredragsholdere

Caroline Wilhelmsen, Vice President – Head of Insights and Data Norway at Capgemini, Norges 50 fremste tech-kvinner 2020

Leder i dag en enhet på 140 konsulenter i Capgemini, og har lang fartstid som leder både i og utenfor konsulentverdenen. Har tidligere jobbet innen management consulting med endringsledelse, optimalisering av kundesenter, PMO og digital strategi.

 

Siri Børsum, Vice President – Customer Transformation, Norges 50 fremste tech-kvinner 2021

Er en erfaren digital forretnings- og medieleder i det norske markedet, med lang erfaring i å jobbe med globale og nasjonale organisasjoner. I over 15 år har hun vært en velkjent representant i teknologibransjen. Hun spilte en viktig rolle i oppbyggingen av Googles tilstedeværelse i Norge og bidro til at Google ble en av de største annonsekanalene i landet.

 

Rikke Olafsen Rokke, Director – Workforce & Organization

Hjelper organisasjoner, team, ledere og medarbeidere til å vokse, lære og utvikle seg, og til å levere gode prestasjoner. Gjennom systematisk og kunnskapsbasert utviklingsarbeid, vektlegger hun bruk av egne styrker. Hun har bred erfaring fra omstillinger, omorganiseringer og utviklingsprosesser der endringsledelse har vært kritisk for sukessfull gjennomføring. Hun har erfaring fra både prosjektorganisering og smidige arbeidsformer. Hun har drevet kulturutviklingsprosesser i store, langvarige engineeringprosjekter og i virksomheter.

 

Program

  • 16:30 – 17:15 Åpning og mingling
  • 17:15 – 17:30 Åpning m. Oda / Capgemini
  • 17:30 – 18:00 Future of data m. Caroline Wilhelmsen
  • 18:00 – 18:10 Pause
  • 18:10 – 18:40 Future of AI m. Siri Børsum
  • 18:40 – 19:10 Future of work m. Rikke Olafsen Rokke
  • 19:10 – 19:15 Avslutning og mingling

Arrangementet avholdes kun fysisk og på norsk denne gangen. Vi gjør oppmerksom på at vi vil praktisere en «no show»-fee på 300 kroner. Dette fordi vi blant annet booker lokale og mat på bakgrunn av antall påmeldte.

Ikke ODA-medlem?

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Husk å melde deg inn først dersom du ikke allerede er medlem. > Meld deg inn i ODA

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no