fbpx

ODA Nettverkstreff med Platinumpartner Capgemini

Velkommen til ODA Nettverkstreff med Platinumpartner Capgemini!

Dato: 22.11.2022
Tid: 17.00-20.00
Sted: Skøyen Atrium, Drammensveien 145, 0277 Oslo

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk.
> Meld deg inn i ODA først dersom du ikke allerede er medlem.

Meld deg på her!

**Arrangementet holdes kun fysisk og på norsk denne gangen. Vi gjør oppmerksom på at vi vil praktisere en «no show»-fee på 300 kroner. Dette fordi vi blant annet booker lokale og mat på bakgrunn av antall påmeldte.**

Karriere i techbransjen: Hva er viktig for deg?

Den 22. november i Oslo har vi gleden av å invitere til ODA Nettverkstreff sammen med platinumpartner Capgemini, der vi ser nærmere på temaet «Karriere i techbransjen: Hva er viktig for deg?».

Det blir en inspirerende kveld med erfaringsdeling, gode råd og tips, som kan hjelpe deg ta gode skritt mot dine karrieremål.

Vi får besøk av Amund Fjeldstad, forfatter av Karriereboka, som arbeider med utvikling av ledertalenter. Amund vil dele av sine erfaringer og gi oss noen gode verktøy vi kan ta med oss i vår arbeidshverdag. Han vil også ta for seg hva en selv opplever som et meningsfylt jobbliv, og hvordan du kan våge å ta aktive valg i din arbeidshverdag.

I tillegg vil flere fra Capgemini fortelle om sine karrierevalg og hvor disse valgene har tatt dem. Dette nettverkstreffet er for både de nye i arbeidslivet og de med litt mer erfaring.

Arrangementet er gratis og Capgemini byr på enkel servering.

Program:

17.30: Dørene åpner, registrering og mingling
18.00: Foredrag
20.00: Ferdig

Velkommen!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no