fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Cegal: Fra Digitalrevoulsjon til Kulturrevoulsjon

Fra Digitalrevolusjon til Kulturrevolusjon

Velkommen til nettverkstreff med ODA Sør-Vest x CEGAL 30. mai 2024, fra kl. 17.30-20.30.

I den nye æraen av digital revolusjon står vi ved et vendepunkt som krever en dyptgående forvandling av vår tilnærming til innovasjon og kulturell tilpasning.
Bedrifter som Google, Amazon, Apple, Netflix, og Uber viser hvordan virtuelle innovasjonsmotorer kan omforme markeder. Microsoft beskriver denne endringen som en kulturell transformasjon, hvor nøkkelen til suksess ligger i å skape verdi for kunden gjennom en grunnleggende endring i ledelsesfilosofi.

I denne sammenhengen står vår største utfordring i å fremelske en kultur som verdsetter nysgjerrighet, kreativitet og evnen til å tenke utenfor boksen.
Det handler om å være lærevillig og åpne for endring.

Cegal posisjonerer seg ikke kun som et IT-selskap, men en kulturinnovatør. Med en bedriftskultur som definerer og differentierer, anerkjenner vi viktigheten av å kontinuerlig utvikle denne kulturen for å styrke vår innovative kapasitet. Vi inviterer deg til å bli med på et nettverkstreff hvor vi sammen utforsker hvordan vi kan bygge og forsterke en kultur som ikke bare tilpasser seg fremtiden, men former den.

Bli med oss for å diskutere hvordan fremtiden formes og hva ditt bidrag blir i å bygge kultur.

Hva kan du forvente? 

VerktøykasseNye verkøy til verktøykassen
HåndhilserNettverksaktiviteter som reduserer barrieren for å knytte nye kontakter
Forstørrelsesglass høyreInnsikt i kulturell omstilling

Hvem kan du forvente? 

Hvordan bygge ustoppelig kultur, v/Anna Klasson, Cegal
For 24 år siden ble Cegal etablert av fire grundere, det var et Stavanger basert IT selskap med lokale kunder som snakket norsk. I januar 2022 fusjonerte Cegal og Sysco og ble nye Cegal med over 700 ansatte i 10 ulike land. To ulike selskapskulturer skulle også fusjoneres og det krevdes en god strategi og plan for hvordan håndtere denne endringsreisen. Anna er leder og Business Partner i People Experience i Cegal og vil fortelle om hvordan det har gått så langt og hva planene er for å ta Cegal videre på reisen til å bli «A global tech powerhouse, specializing

Hvordan får du organisasjonskulturen din til å bli en katalysator for vekst og suksess? v/Victoria Stenstø og Kjetil Gustavson, Gaidme
Kjernen i enhver vellykket organisasjon er dens kultur. Men hvordan realiserer du kulturelle ambisjoner? For GaidMe handler det først og fremst om menneskene, riktig ledelse, en strukturert tilnærming, de riktige verktøyene, agil metodikk – og litt AI. Victoria og Kjetil vil gi deg praktiske verktøy og en interaktiv sesjon.

Kulturendring – Hvordan snur man en teamkultur fra syting til nyting? v/Anna Kaia Søreide
Anna Kaia var ny som leder for et team hun tidligere hadde vært ansatt i. Teamet hadde det ikke bra. Det var mange sykemeldinger, flere sluttet, de ansatte fokuserte stort sett på seg selv, «what’s in it for me», og det var mye kos med misnøye. I sin presentasjon vil Anna Kaia fortelle om de tiltak som ble gjort for å endre dette til å bli et team som nå fokuserer på å levere god kundeservice og ha det gøy sammen.

Destroy Your Business – Hvordan fremmer Cegal innovasjonskultur? v/ Thomas Elgar
Sentralt for god produktledelse er evnen til å se endringsmuligheter og fornye egne produkter i takt med nye trender og teknologier i markedet. Samtidig utfordrer travle hverdager og vedlikehold av eksisterende produkter bedrifters kapasitet til slik endring. For å lykkes med å skape bærekraftig konkurranseevne, må selskaper ta grep om egen innovasjonstakt.
Thomas er Direktør for Cloud Products i Cegal, og vil fortelle om hvordan hans avdeling fremmer innovasjonskultur og verdiskapning gjennom å ødelegge egne forretningsmodeller.


PROGRAM 

Liten, oransje diamant17:30 Dørene åpner hos Cegal – Vestre Svanholmen 4, Sandnes
Liten, oransje diamant18.00 Velkommen til ODA x Cegal Nettverkssamling
Liten, oransje diamant18:05 Hvordan bygge ustoppelig kultur – Anna Klasson, Cegal
Liten, oransje diamant18:15 Hvordan får du organisasjonskulturen din til å bli en katalysator for vekst og suksess? – Victoria Stenstø og Kjetil Gustavson, GaidMe
Liten, oransje diamant19:05 Pause, servering og nettverksbygging
Liten, oransje diamant19:35 Destroy Your Business – Hvordan fremmer Cegal innovasjonskultur? – Thomas Elgar, Director of Cloud Products, Cegal
Liten, oransje diamant19:55 Kulturendring – Hvordan snur man en teamkultur fra syting til nyting? – Anna Kaia
Liten, oransje diamant20:10 ODA Sør-Vest har ordet
Liten, oransje diamant20:30 Dørene lukkes

Registrering

Dette eventet er gratis og åpent for alle. Du kan registrere deg ved å logge deg inn eller ved å opprette et gratis ODA medlemskap her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no