fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Gullpartner Sopra Steria

Velkommen til fysisk nettverkstreff i Stavanger hos ODA Gullpartner Sopra Steria!

Hvordan tilrettelegge for mangfoldig tech-kompetanse og holde på kvinner i tekniske stillinger, slik at de ikke går over i «mykere» roller?

Denne gang får du møte fire dyktige kvinner som deler sine beste tips fra sin karriere i teknologibransjen. Hvordan sikrer vi likelønn, og ledere som bidrar til å løfte frem gode kvinnelige rollemodeller? Og hva er egentlig en god rollemodell? Du får også høre fra vår egen kvinne i ODA-styret som gir kloke råd om hvordan vi kan tiltrekke oss flere kvinner til tech-roller.

Dette nettverkstreffet er for deg som vil lære mer, utveklse erfaringer og bygge nettverk. Og kanskje blir du også inspirert til å «nerde» litt mer i fremtiden. Treffet er åpent for alle som er interessert i teknologi og mangfolg, eller bare ønsker å bli inspirert av fine rollemodeller. Arrangementet er gratis og Sopra Steria byr på kveldens servering. Ta gjerne med en kollega eller venn.

Dato: 15. mars 2022
Tid: kl. 18:30-22:00
Lokale: Sopra Steria, Fjordpiren Kantinen
Sted: Laberget 22, 4020 Stavanger, Norway

Meld deg på nettverkstreffet!

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA

Disse kule damene står for kveldens program:

Hvordan tiltrekke kvinner til tech-roller, og bevare de?
Silje Finnskog Jensen, Business Area Manager i Dfind og mentor ansvarlig i ODA Sør-Vest

Silje sin styrke er å forstå fremtidens behov for å oppnå vekst, og hun har lang erfaring fra rekruttering og rådgivning til næringslivet. Før hun startet som Business Area Manager i Dfind jobbet hun med næringspolitikk i Næringsforeningen. Silje skal sette søkelys på hva det er som gjør at noen klarer å tiltrekke seg kvinner til tech-roller, og hvordan man kan bevare et mangfold av teknisk kompetanse. I tillegg skal hun introdusere mentorprogrammet til ODA Sør-Vest.


Kvinner i tech, likelønn og gode rollemodeller

Solfrid Skilbrigt, HR-direktør i Sopra Steria

Solfrid Skilbrigt har gjennom en årrekke vært med å bygge opp Sopra Steria fra å være et lite IT-selskap til å bli Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering. Hennes HR-avdeling har vunnet en rekke priser for å være «beste i sin klasse», samtidig som hun i flere år har vært Steria-gruppens internasjonale direktør for samfunnsansvar og sittet i styret til gruppen. I sin rolle har hun bidratt til avgjørelser som påvirker over 45 000 mennesker.


Fra tekno-fokus til forretningsfokus eller «jatakk begge deler»
Hanne Larsen, Direktør Business Consulting i Sopra Steria

Hanne har lang karriere som leder, hvor den røde tråden har vært «teknologi og forretningsutvikling hånd i hånd». Hanne brenner for at ledere skal forstå potensialet i å utnytte teknologien til det beste for forretning. Hun vil dele innsikt i hvordan det har vært å være kvinne, leder og hvordan man jobber i grensesnittet mellom teknologi og forretning.


Nerdete utvikler, hacker og rollemodel
Marit Tokle, Senior Software Engineer i Sopra Steria

Marit deler hvorfor det er viktig med rollemodeller av alle slag, og hvorfor hun bruker ferdighetene sine til å gjøre sikkerhetsmiljøet for nybegynnere trygt og inkluderende. Marit kommer også til å demonstrere en oppgave fra en hackeoppgave-plattform i forhåpning om at det vil gi mersmak for andre «nerder» der ute.

Agenda

  • 18.30 Registrering
  • 19.00 Velkommen ved ODA Sør-Vest
  • Hvordan tiltrekke kvinner til tech-roller? v/Silje Finnskog Jensen, Business Area Manager i Dfind og mentor ansvarlig i ODA Sør-Vest
  • Kvinner i tech, likelønn og gode rollemodeller, ved Solfrid Skilbrigt, HR-direktør i Sopra Steria
  • Fra tekno-fokus til forretningsfokus eller «jatakk begge deler», ved Hanne Larsen, Direktør Business Consulting i Sopra Steria
  • Nerdete utvikler, hacker og rollemodell, ved Marit Tokle, Senior Software Engineer i Sopra Steria
  • 20.20 Mingling, mat og bobler

I ODA jobber vi for å bedre mangfold og øke innovasjopnstaken i Norsk næringsliv. Vi tør påstå at mangfold er helt essensielt når vi utviker morgendagens løsninger, og vi trenger problemløsere av begge kjønn som gode rollemodeller.

Velkommen til nettversktreff!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no