fbpx

ODA Sør-Vest Nettverkstreff med Gullpartner Sopra Steria

Velkommen til fysisk nettverkstreff i Stavanger hos ODA Gullpartner Sopra Steria!

Hvordan tilrettelegge for mangfoldig tech-kompetanse og holde på kvinner i tekniske stillinger, slik at de ikke går over i «mykere» roller?

Denne gang får du møte fire dyktige kvinner som deler sine beste tips fra sin karriere i teknologibransjen. Hvordan sikrer vi likelønn, og ledere som bidrar til å løfte frem gode kvinnelige rollemodeller? Og hva er egentlig en god rollemodell? Du får også høre fra vår egen kvinne i ODA-styret som gir kloke råd om hvordan vi kan tiltrekke oss flere kvinner til tech-roller.

Dette nettverkstreffet er for deg som vil lære mer, utveklse erfaringer og bygge nettverk. Og kanskje blir du også inspirert til å «nerde» litt mer i fremtiden. Treffet er åpent for alle som er interessert i teknologi og mangfolg, eller bare ønsker å bli inspirert av fine rollemodeller. Arrangementet er gratis og Sopra Steria byr på kveldens servering. Ta gjerne med en kollega eller venn.

Dato: 15. mars 2022
Tid: kl. 18:30-22:00
Lokale: Sopra Steria, Fjordpiren Kantinen
Sted: Laberget 22, 4020 Stavanger, Norway

Meld deg på nettverkstreffet!

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA

Disse kule damene står for kveldens program:

Hvordan tiltrekke kvinner til tech-roller, og bevare de?
Silje Finnskog Jensen, Business Area Manager i Dfind og mentor ansvarlig i ODA Sør-Vest

Silje sin styrke er å forstå fremtidens behov for å oppnå vekst, og hun har lang erfaring fra rekruttering og rådgivning til næringslivet. Før hun startet som Business Area Manager i Dfind jobbet hun med næringspolitikk i Næringsforeningen. Silje skal sette søkelys på hva det er som gjør at noen klarer å tiltrekke seg kvinner til tech-roller, og hvordan man kan bevare et mangfold av teknisk kompetanse. I tillegg skal hun introdusere mentorprogrammet til ODA Sør-Vest.


Kvinner i tech, likelønn og gode rollemodeller

Solfrid Skilbrigt, HR-direktør i Sopra Steria

Solfrid Skilbrigt har gjennom en årrekke vært med å bygge opp Sopra Steria fra å være et lite IT-selskap til å bli Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering. Hennes HR-avdeling har vunnet en rekke priser for å være «beste i sin klasse», samtidig som hun i flere år har vært Steria-gruppens internasjonale direktør for samfunnsansvar og sittet i styret til gruppen. I sin rolle har hun bidratt til avgjørelser som påvirker over 45 000 mennesker.


Fra tekno-fokus til forretningsfokus eller «jatakk begge deler»
Hanne Larsen, Direktør Business Consulting i Sopra Steria

Hanne har lang karriere som leder, hvor den røde tråden har vært «teknologi og forretningsutvikling hånd i hånd». Hanne brenner for at ledere skal forstå potensialet i å utnytte teknologien til det beste for forretning. Hun vil dele innsikt i hvordan det har vært å være kvinne, leder og hvordan man jobber i grensesnittet mellom teknologi og forretning.


Nerdete utvikler, hacker og rollemodel
Marit Tokle, Senior Software Engineer i Sopra Steria

Marit deler hvorfor det er viktig med rollemodeller av alle slag, og hvorfor hun bruker ferdighetene sine til å gjøre sikkerhetsmiljøet for nybegynnere trygt og inkluderende. Marit kommer også til å demonstrere en oppgave fra en hackeoppgave-plattform i forhåpning om at det vil gi mersmak for andre «nerder» der ute.

Agenda

  • 18.30 Registrering
  • 19.00 Velkommen ved ODA Sør-Vest
  • Hvordan tiltrekke kvinner til tech-roller? v/Silje Finnskog Jensen, Business Area Manager i Dfind og mentor ansvarlig i ODA Sør-Vest
  • Kvinner i tech, likelønn og gode rollemodeller, ved Solfrid Skilbrigt, HR-direktør i Sopra Steria
  • Fra tekno-fokus til forretningsfokus eller «jatakk begge deler», ved Hanne Larsen, Direktør Business Consulting i Sopra Steria
  • Nerdete utvikler, hacker og rollemodell, ved Marit Tokle, Senior Software Engineer i Sopra Steria
  • 20.20 Mingling, mat og bobler

I ODA jobber vi for å bedre mangfold og øke innovasjopnstaken i Norsk næringsliv. Vi tør påstå at mangfold er helt essensielt når vi utviker morgendagens løsninger, og vi trenger problemløsere av begge kjønn som gode rollemodeller.

Velkommen til nettversktreff!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no