fbpx

Velkommen til Oda Nettverkstreff hos Microsoft

Velkommen til Oda Nettverkstreff hos Oda Platinumpartner, Microsoft, torsdag 13. september.

Ettermiddagen blir både spennende og inspirerende med temaer som ansiktsgjenkjenning, AI og oppvekstvilkår og live demo av en chatbot. Vi vil også få mer om datacenteret som Microsoft bygger i Norge. Hva betyr dette for digitaliseringen av Norsk privat og offentlig sektor? Du vil blant annet få muligheten til å treffe, Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge og Bjørn Olstad, Corporate Vice President i Microsoft Development Center med flere.

Kimberly Lein-Mathisen er amerikansk og utdannet med en MBA fra Harvard Business School samt en Bachelor of Science in Engineering fra universitet i Illinois. Kimberly er også styremedlem i Abelia og i NHST med over 20 års ledererfaring fra ulike, tradisjonelle industrivirksomheter innen farmasi og forbruksvarer. Hun kom til Microsoft for to år siden fra stillingen som adm. dir. i Lilleborg. Kimberly har et særlig sterkt engasjement for digital transformasjon innen sektorer og virksomheter som understøtter hele samfunnets omstillingsevne og en bærekraftig velferd. Hun brenner for å gjøre norske virksomheter relevante og konkurransedyktige internasjonalt, i en tid der trendene og teknologien ikke kjenner landegrenser.

Bjørn Olstad er konserndirektør i Microsoft og leder MDCN-kontoret for FAST i Norge. Bjørn har jobbet med søk på tvers av Office 365: «Den intelligente skyen», hvor maskinlæring implementeres i virksomheters aktivitetsstrømmer og senneskesentrerte opplevelser bygges inn i Office. Bjørn har tidligere vært CTO i FAST som ble kjøpt av Microsoft i 2008 og Vingmed som ble kjøpt av GE Healthcare i 1998. Bjørn var professor i datavitenskap ved NTNU i Trondheim og har senere ledet mange forskningsprosjekter i samarbeid med akademia.

 

Arrangementet finner sted hos Microsoft Norge på Lysaker Torg 45. Vi serverer mat og forfriskninger fra 16.30. Programmet starter kl.17.00. Av erfaring blir det fort fullt,- meld deg på i dag!

Velkommen til Oda Nettverkstreff!

Meld deg på her.

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no