fbpx

Avslutning for ODA Mentor og ODA Executive

ODA nettverk inviterer deltakere i årets mentorprogram til en felles avslutning!

Tema for årets avslutning er «Step confidently into the unknown!»
Dere søkte deg til mentorprogrammet fordi dere ønsket en endring.

Gjennom mentoråret har dere i mentorrelasjonen og på samlingene blitt utfordret til å gå ut av din komfortsone – for det er der endring skjer.

Nå har vi kommet til siste samling. Når dere nå skal fortsette reisen på egenhånd, ønsker vi at dere fremdeles vil fortsette å utfordre seg selv. Vi ønsker at dere fortsetter å være modig slik at dere kan nå de (nye) målene du har satt deg.

Vi synes det er superstas å kunne røpe at vi får høre fra Karina Hollekim om viljestyrkelidenskap og tankens kraft. Karina Hollekim deler en historie om seg selv som kvinnelig pionér. Hun gir deg erfaringer fra et intenst og gripende liv, fylt av utfordringer og mestring; fra livet som toppidrettsutøver, til å måtte lære å gå igjen.

I tillegg skal vi høre fra noen av mentees, hvordan året har vært, om mentorreisen har ført til noen endringer og hva tenker de å gjøre nå.


Om Karina Hollekim

Karina Hollekims liv tok en dramatisk vending i 2006. Etter ti år som idrettsutøver skjedde det verst tenkelige – hun havnet i en fallskjermulykke. I fritt fall smalt hun inn i en stein og knuste begge beina. Det var et mirakel at hun overlevde. Karina havnet i rullestol med beskjeden om at hun aldri ville kunne gå igjen, en beskjed hun nektet å godta. Etter 20 operasjoner og utallige treningstimer kan hun nå både gå, klatre og stå på ski.

I dag jobber Karina som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøver og for ledere i næringslivet. Hun er co-founder i Young Happy Minds, tidligere internasjonal basehopper og har en bakgrunn innen dataprogrammering og Neuro Linguistic Programming. Hun elsker å hjelpe personer til å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen.


Tusen takk til vår partner og sponsor av denne kvelden Devoteam

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no