fbpx

ODA Executive

Vi tar nå i mot påmeldinger til vårt mentorprogram ODA Executive 2024/25 med oppstart høsten 2024. Dette er et program for våre platinumpartnere hvor bedriften melder på sine deltakere. 

ODA Executive er et program i regi av ODA Nettverk som gir unge ledertalenter mulighet til å «skygge» en mer erfaren leder i egen organisasjon for å forstå deres hverdag og avmystifisere toppledelse.

Talentet får en unik mulighet til å oppleve lederskap på nært hold, og ledere som deltar i programmet, får innsikt og inspirasjon fra neste generasjons ledere og er med på å fremme en god coaching-kultur i egen organisasjon.

Vi er så heldige å kunne samarbeide med Terrosa Consulting på deler av innholdet av programmet. En herlig samarbeidspartner som virkelig bidrar til å sette tematikken rundt den enkelte som leder i spennende og praktiske perspektiver.

Utover det Talentet og den mer erfarne leder legger opp til av samhandling i skyggeperiodene, består programmet av fysiske og digitale fellessamlinger, i tillegg til personlige coaching-samtaler.

ODA Executive er i dag et eksklusivt tilbud for våre Platinumpartnere.

 

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

Les innlegget til Anine Ragnif i Computerworld om programmet.

 

En stor takk til vår samarbeidspartner som engasjerer seg for å bidra til å løfte frem kvinnelige ledertalenter.

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

  • fremmer gode rollemodeller og mangfold
  • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
  • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

Ønsker din virksomhet å bli partner? 

Slik blir du partner
ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no