fbpx

ODA Executive

Trykk her for ODA Executive 2023/2024 påmelding

ODA Executive er et program i regi av ODA Nettverk som gir unge ledertalenter mulighet til å «skygge» en mer erfaren leder i egen organisasjon for å forstå deres hverdag og avmystifisere toppledelse.

Talentet får en unik mulighet til å oppleve lederskap på nært hold, og ledere som deltar i programmet, får innsikt og inspirasjon fra neste generasjons ledere og er med på å fremme en god coaching-kultur i egen organisasjon.

Vi er så heldige å kunne samarbeide med Terrosa Consulting på deler av innholdet av programmet. En herlig samarbeidspartner som virkelig bidrar til å sette tematikken rundt den enkelte som leder i spennende og praktiske perspektiver.

Utover det Talentet og den mer erfarne leder legger opp til av samhandling i skyggeperiodene, består programmet av fysiske og digitale fellessamlinger, i tillegg til personlige coaching-samtaler.

ODA Executive er i dag et eksklusivt tilbud for våre Platinumpartnere.

Trykk her for ODA Executive 2023/2024 påmelding

 

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

Les innlegget til Anine Ragnif i Computerworld om programmet.

 

En stor takk til vår samarbeidspartner som engasjerer seg for å bidra til å løfte frem kvinnelige ledertalenter.

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

  • fremmer gode rollemodeller og mangfold
  • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
  • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

Ønsker din virksomhet å bli partner? 

Slik blir du partner
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no