fbpx

ODA Executive

ODA Executive (tidligere kalt Executive Shadowing) er et program i regi av ODA som gir unge ledertalenter mulighet til å «skygge» erfarne ledere for å forstå deres hverdag og avmystifisere toppledelse.

Talentet får en unik mulighet til å oppleve lederskap på nært hold, og ledere som deltar i programmet, får innsikt og inspirasjon fra neste generasjons ledere og er med på å fremme en god coaching-kultur i egen organisasjon.

Vi er heldige å kunne samarbeide med Terrosa Consulting på deler av innholdet av programmet. En herlig samarbeidspartner som virkelig bidrar til å sette tematikken rundt den enkelte som leder i spennende og praktiske perspektiver.

ODA Executive er i dag et tilbud for våre Platinumpartnere.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

Les innlegget til Anine Ragnif i Computerworld om programmet.

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

  • fremmer gode rollemodeller og mangfold
  • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
  • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

Ønsker din virksomhet å bli partner? 

Slik blir du partner
ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no