fbpx

Avslutning for mentoråret 2021/22 i samarbeid med sølvpartner NoA Ignite

Velkommen til felles avslutning for ODA Mentorinitiativer i samarbeid med vertsbedrift og partner NoA Ignite

Når: 5. mai 2022
Hvor:  NoA Ignite, Wergelandsveien 15, 0167 Oslo

Avslutningen er for medlemmer som har vært deltakere av våre mentorprogram mentoråret 2021/22.

Tema for årets avslutning er «Step confidently into the unknown!»

Du søkte deg til mentorprogrammet fordi du ønsket en endring.

Gjennom mentoråret har du i mentorrelasjonen og på samlingene blitt utfordret til å gå ut av din komfortsone – for det er der endring skjer.

Nå har vi kommet til siste samling. Når du nå skal fortsette reisen på egenhånd, ønsker vi at du fremdeles vil fortsette å utfordre seg selv. Vi ønsker at du fortsetter å være modig slik at du kan nå de (nye) målene du har satt deg.

Vi synes det er superstas å kunne røpe at vi får høre fra Karina Hollekim om viljestyrke, lidenskap og tankens kraft. Karina Hollekim deler en historie om seg selv som kvinnelig pionér. Hun gir deg erfaringer fra et intenst og gripende liv, fylt av utfordringer og mestring; fra livet som toppidrettsutøver, til å måtte lære å gå igjen.

Om vår partner og vertsbedrift NoA Ignite

NoA Ignite har en variert miks av mennesker som jobber tett sammen i team, og som ser verdien av at man har ulik kompetanse, erfaring og personlighet.
«Totalt er vi 400 digitale konsulenter fra hele verden fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Kraków som drives av samarbeid og muligheten til å gjøre en positiv forskjell. Sammen med oppdragsgiverne våre finner vi nye og bærekraftige veier til mål, gjennom design og utvikling av løsninger som hjelper folk, forretning og samfunn»

Velkommen til samling i samarbeid med NoA Ignite.

 

Ønsker du å bli medlem av ODA-Netterk?
> Meld deg inn i ODA-Nettverk her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no