fbpx

Nettverkstreff

ODA Nettverkstreff avholdes rundt ti ganger i året. Nettverkstreffene gir deg faglig påfyll i hverdagen, samtidig som du kan mingle og danne nettverk med andre i IT-bransjen.

Det er ODA-Nettverks partnere som er verter og det er i snitt over 100 deltakere på treffene, som gir deg inspirasjon gjennom aktuelle og relevante foredrag. I tillegg er det tid til å bli kjent med de andre deltakerne over lett servering.

Temaene på nettverkstreffene varierer og spenner vidt. Foredragsholdere og temaer finner vi ved at vi mottar tips og ønsker fra egne medlemmer, partnere og foredragsholdere, samt det aktuelle nyhetsbildet. Kategoriene er blant annet ledelse, tech, selvutvikling, salg, forhandlingsteknikk og mye annet. ODA-Nettverk søker alltid å finne en god balanse mellom «harde» og «myke» temaer, slik at alle medlemmer kan finne noe som er aktuelt og relevant for nettopp dem. Våre foredragsholdere stiller opp uten vederlag.

I tillegg til nettverkstreff har vi også helt uformelle nettverksarenaer, i form av det vi har valgt å kalle ODA Afterwork, som holdes flere ganger i året i Oslo, Trondheim og Bergen.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no