fbpx

Nettverkstreff

ODA Nettverkstreff avholdes rundt 10 ganger i året. Nettverkstreffene gir deg faglig påfyll i hverdagen, samtidig som du kan mingle og danne nettverk med andre kvinner i IT-bransjen.

Det er ODAs partnere som er verter og det er i snitt over 100 deltakere på treffene, som gir deg inspirasjon gjennom aktuelle og relevante foredrag. I tillegg er det tid til å bli kjent med de andre deltakerne over lett servering.

Temaene på nettverkstreffene varierer og spenner vidt. Foredragsholdere og temaer finner vi ved at vi mottar tips og ønsker fra egne medlemmer, partnere og foredragsholdere, samt det aktuelle nyhetsbildet. Kategoriene er blant annet ledelse, tech, selvutvikling, salg, forhandlingsteknikk og mye annet. Oda søker alltid å finne en god balanse mellom «harde» og «myke» temaer, så alle medlemmer kan finne noe som er aktuelt og relevant for nettopp dem. Våre foredragsholdere stiller alle opp for ODA uten vederlag.

I tillegg til ODA nettverkstreff har vi også helt uformelle nettverksarenaer, i form av det vi har valgt å kalle ODAbar. ODAbar avholdes flere ganger i året på en bar i Oslo, Trondheim og Bergen.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 7 500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 75 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no