fbpx

Årets tema

Tema for Inspirasjonsdagen 2021 er DIGITAL DIVIDE. Digital kompetanse har aldri vært så viktig for oss som den har vært i det siste året – på godt og vondt. Vi er derfor stolte over å annonsere at årets tema er et tema som angår oss alle.

Digitaliseringen går fort i mange deler av verden og covid-19 har bidratt til enda høyere fart enn tidligere. Med økt digitalisering øker også gapet mellom de som er med på den digitale reisen og de som står utenfor og opplever digitalt utenforskap. På Inspirasjonsdagen den 7. mai ser vi på utfordringene med the Digital Divide, samt hører om hvilke faktorer som bidrar til at det blir forskjeller og utenforskap, som: geografi, kultur, sosiale forskjeller, holdninger og økonomi.

Konsekvensene av dette og digitalt utenforskap er mange, både for kvinner og menn. Det er likevel en dokumentert effekt at kvinner påvirkes mer negativt enn menn. Dette går imot ODA sin hjertesak, og derfor mener vi at det er viktig at alle har kunnskap om the Digital Divide.

Nytt i år er at du kan nettverke med alle de spennende selskapene som er støttespillere til ODA-Nettverk, samt med andre deltakere. Velkommen til Inspirasjonsdagen 2021!

Påmelding Inspirasjonsdagen 2021

 

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no