fbpx

ODA Reverse

Reverse Mentoring utfordrer tradisjonelle mentorordninger – i dette programmet er mentor den yngste i relasjonen. Vårt mentorprogram går på tvers av selskaper og kobler sammen ulike generasjoner, roller og karrierer. Dette kan gi økt forståelse for kravene og veiene til suksess i dagens arbeidsliv.

Er du en senior kvinne i tech som ønsker nytt påfyll fra en yngre mentor, og å bli utfordret i din rolle? Programmet fokuserer på mange av de samme områdene som det ordinære mentorprogrammet, med den forskjell at mentoren representerer den yngre millenial-generasjonen med et annet perspektiv på arbeid og ledelse. I tillegg kan mentor utfordre på områder som teknologi, sosiale medier, trender og etablerte vaner og synssett.

Er du en ung kvinne i tech som ønsker å utvide nettverket og få erfaring som veileder? Som mentor i dette programmet har du en unik mulighet til å få innblikk og forståelse for hverdagen og problemstillingene til en erfaren senior, samt dele av dine erfaringer og utvikle kompetanse.

Mentor året 2021/2022 har startet. Vi åpner igjen for nye søkere våren 2022.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no