ODA Reverse Mentoring

Etter vellykket pilot lanserer vi nå et Oda Reverse Mentoring-program 2020/2021!

Reverse Mentoring utfordrer tradisjonelle mentorordninger – i dette programmet er mentor den yngste i relasjonen. Denne ordningen er utprøvd internt hos en rekke selskaper med stor suksess. Vårt mentorprogram går på tvers av selskaper og kobler sammen ulike generasjoner, roller og karrierer. Dette kan gi økt forståelse for kravene og veiene til suksess i dagens arbeidsliv.

Er du en senior kvinne i tech som ønsker nytt påfyll fra en yngre mentor, og å bli utfordret i din rolle? Programmet fokuserer på mange av de samme områdene som det ordinære mentorprogrammet, med den forskjell at mentoren representerer den yngre millenial-generasjonen med et annet perspektiv på arbeid og ledelse. I tillegg kan mentor utfordre på områder som teknologi, sosiale medier, trender og etablerte vaner og synssett.

Er du en ung kvinne i tech som ønsker å utvide nettverket og få erfaring som veileder? Som mentor i dette programmet har du en unik mulighet til å få innblikk og forståelse for hverdagen og problemstillingene til en erfaren senior, samt dele av dine erfaringer og utvikle kompetanse.

 

Snart starter jakten på flere mentorer og mentees!

Se flere detaljer og søk her

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no