fbpx

ODA Reverse

Reverse Mentoring utfordrer tradisjonelle mentorordninger – i dette programmet er mentor den yngste i relasjonen. Vårt mentorprogram går på tvers av selskaper og kobler sammen ulike generasjoner, roller og karrierer. Dette kan gi økt forståelse for kravene og veiene til suksess i dagens arbeidsliv.

Er du en senior kvinne i tech som ønsker nytt påfyll fra en yngre mentor, og å bli utfordret i din rolle? Programmet fokuserer på mange av de samme områdene som det ordinære mentorprogrammet, med den forskjell at mentoren representerer den yngre millenial-generasjonen med et annet perspektiv på arbeid og ledelse. I tillegg kan mentor utfordre på områder som teknologi, sosiale medier, trender og etablerte vaner og synssett.

Er du en ung kvinne i tech som ønsker å utvide nettverket og få erfaring som veileder? Som mentor i dette programmet har du en unik mulighet til å få innblikk og forståelse for hverdagen og problemstillingene til en erfaren senior, samt dele av dine erfaringer og utvikle kompetanse.

Mentor året 2021/2022 har startet. Vi åpner igjen for nye søkere våren 2022.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til våre mentorinitiativ.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no