fbpx

Claudia Antwi-Adjei Hedegaard

Claudia Antwi-Adjei Hedegaard jobber som strategisk rådgiver innen forbedring og utvikling i NRK. Her har hun også fungert som leder for teknologistrategi, og ledet arbeidet med å definere NRKs første strategiske innsatsområde for teknologi.

Hun har tidligere hatt ulike lederroller i Equinor, Aker Energy og Finansdepartementet.

Hennes erfaringstyngde ligger i strategiutvikling, virksomhetsutvikling, innovasjon og transformasjonsarbeid på konsernnivå.

Claudia er grunnlegger og host av podcasten ‘BANEBRYTERE’, Norges ledende innenfor karriere og ledelse som fremmer forbilder fra det flerkulturelle Norge.

Hun brenner for bruk av teknologi til å jobbe smartere, skape verdi og resultater som leverer på bedriftsstrategien.

Hun har tatt en Executive program i Digital Transformasjon fra Berkeley Haas, Executive Master i Digitalisering, innovasjon, forretningsmodeller, Master i International Business Management og en Bsc sosiologi og psykologi.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no