fbpx

Julia Paulsen

Julia Paulsen er en entusiast innen teknologi og data, en digital ekspert og agil leder. Hun har lang erfaring fra stillinger som Head of Digital Strategy i Telenor Digital og Brand Manager of Nordics i Zalando og sist som Leder for digital sales and service i DNB. Hun starter i en ny og spennende stilling i mars 2020, som Head of marketing and digital sales i Aprila bank.

I hennes tidligere rolle som leder for digital sales og service i DNB var hennes motto for teamet sitt «det du ikke kan måle, eksisterer ikke». Hele teamet levde etter dette ved at de testet alt de gjorde og baserte alle avgjørelser på data, ikke antagelser, og med tankegangen «kunden først». Julia mottok også tidlig i 2019 en pris for Privatmarkedet i DNBs mest modige leder.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no