fbpx

Årets siste samling med ODA mentorprogrammer

Et innholdsrikt mentorår går mot slutten. Deltagerne har gjennom mentorrelasjonen og på fellessamlingene blitt utfordret til å gå ut av sin komfortsone med nye verktøy, relasjoner og erfaringer. Nå har vi kommet til siste samling og deltagerne skal fortsette reisen på egenhånd. Derfor har vi valgt å kalle denne samlingen «Step confidently into the unknown!»

For å avslutte året er vi så heldige og får besøk av Line Diesen, CEO i Semine, og Svein Harald Røine, Mr.Modig, som vil dele sin reise og nyttige verktøy for at deltagerne skal kunne fortsette å være modig, utfordre deg selv og ta ut sitt potensial. De vil også dele tips om hvordan man kan fortsette sin egen mentorreise.

I tillegg skal vi høre fra tre av årets mentees fra de ulike programmene, hvordan har året vært, om mentorreisen har ført til noen endringer og hva tenker de å gjøre nå.

Om Lene Diesen

Lene Diesen er administrerende direktør i Semine. Lene har bred erfaring fra IT bransjen fra teknologisk operative oppgaver til strategisk toppledelse, nasjonalt og internasjonalt. Gjennom sin tid i IT bransjen har hun fått innsikt i og erfaring fra hele verdikjeden og sett hvordan teknologi skaper både muligheter og utfordringer i det offentlige og private næringslivet. Hun har vært med på å ta store IT selskaper gjennom viktige strategiske endringsprosesser.

Før Lene tok over ledelsen i Semine i desember 2019 har hun vært med på å lede Microsoft Norge gjennom den største omstillingsprosessen i selskapets historie, fra programvareselskap til en moderne tjenesteleverandør av innovative skyløsninger. Semine er en start-up i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden, både i det norske markedet og internasjonalt. Lene Diesen har en Bachelor of Information Technology, Internet Technology fra Bond University Australia.

Line-diesen-oda-nettverk

Om Svein Harald Røine

Hans tidligere sjef beskrev han på følgende måte: «Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en gutt i kortbukser» Det var en slående beskrivelse som han har lært å like veldig godt.

Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt i kortbukser, har bidratt til at han har hjulpet mange mennesker på sin vei i hans virke i AlltidPositiv.

Han kalles Mr. Modig og hans oppgave som inspirator er å trigge noe i hvert enkelt menneske han møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet. Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.

Tusen takk til Sølvpartner Cognizant som er digital vertsbedrift for denne samlingen!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no