fbpx

GirlTechFest

Siden 2015 har ODA vært med på å utvikle og arrangere en GirlTechFest som er en digital skoledag for jenter mellom 10-12 år over hele landet. Det som startet som et felles initiativ fra flere organisasjoner har nå vokst seg landsdekkende og vi kunne i 2017 ønske over 1300 jenter velkommen til en fantastisk skoledag fylt opp av lek og læring med ny teknologi og metodikk for innovasjon. Ved at kvinner fra IT bransjen stiller opp som veiledere og rollemodeller er vi med på å vekke interessen for teknologi og håper naturligvis på å se mange av dem som kolleger om ikke alt for mange år.

GirlTechFest arrangører er ODA, TENK, IKT-Norge, Deichmanske Hovedbibliotek, Nasjonalt Senter for Realfagsrekruttering og Norways Makers.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no