fbpx

Nettverkstreff – teknologitrender og ledelse

Teknologitrender og ledelse – et unikt innblikk fra et internasjonalt perspektiv

Møt Hewlett Packard Enterprises Norge Administrerende Direktør – Sabine Sauter. Sabine er fra Tyskland og har hatt en spennende karriere i et av verdens største IT selskaper. Hun har erfaring fra flere sentrale roller i HP og HPE i Tyskland, hun har vært Administerende Direktør i Polen, og nå i Norge. Sabine skal gi oss et unikt innblikk i IT og ledelse fra et internasjonalt perspektiv.

I dag snakkes det mye om «Internet of things» – alle dingser som samler inn data, og krever databehandling der og da – der hvor brukeren befinner seg. Og hvordan IT flyttes ut fra tradisjonelle datasentre, til å omgi oss i alt vi gjør. Hvor vi bruker avanserte analyser og tjenester (AI & Big Data) til å ta stadig bedre beslutninger, basert på kunnskap og data. Hele dette miljøet er utsatt for stadig økende trusler, som krever sikkerhet i verdensklasse. Basert på sin erfaring og opplevelser vil Sabine belyse disse områdene og trender innenfor teknologi.
Vi starter med registrering, lett servering og mulighet for mingling fra kl. 16.30 – før vi går i gang med presentasjonene fra kl. 17.00.

Foredraget holdes på engelsk.

Nettverkstreffet holdes hos vår Gullpartner Tieto – i deres lokaler på Skøyen – Karenslyst Allé 53.

Tieto er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester og skal være kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere.

Velkommen til Oda Nettverkstreff 27. februar !

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no