fbpx

Nettverkstreff – teknologitrender og ledelse

Teknologitrender og ledelse – et unikt innblikk fra et internasjonalt perspektiv

Møt Hewlett Packard Enterprises Norge Administrerende Direktør – Sabine Sauter. Sabine er fra Tyskland og har hatt en spennende karriere i et av verdens største IT selskaper. Hun har erfaring fra flere sentrale roller i HP og HPE i Tyskland, hun har vært Administerende Direktør i Polen, og nå i Norge. Sabine skal gi oss et unikt innblikk i IT og ledelse fra et internasjonalt perspektiv.

I dag snakkes det mye om «Internet of things» – alle dingser som samler inn data, og krever databehandling der og da – der hvor brukeren befinner seg. Og hvordan IT flyttes ut fra tradisjonelle datasentre, til å omgi oss i alt vi gjør. Hvor vi bruker avanserte analyser og tjenester (AI & Big Data) til å ta stadig bedre beslutninger, basert på kunnskap og data. Hele dette miljøet er utsatt for stadig økende trusler, som krever sikkerhet i verdensklasse. Basert på sin erfaring og opplevelser vil Sabine belyse disse områdene og trender innenfor teknologi.
Vi starter med registrering, lett servering og mulighet for mingling fra kl. 16.30 – før vi går i gang med presentasjonene fra kl. 17.00.

Foredraget holdes på engelsk.

Nettverkstreffet holdes hos vår Gullpartner Tieto – i deres lokaler på Skøyen – Karenslyst Allé 53.

Tieto er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester og skal være kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere.

Velkommen til Oda Nettverkstreff 27. februar !

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no