fbpx

Hvorfor skal du bry deg om gaming? ODA-Nettverk på TDC Community Week

Hvorfor er gaming relevant for deg? Trondheim har åpnet et helt nytt e-sportsenter. Er du nysgjerrig og vil gjerne vite mer, men tror ikke du helt passer inn? Nå har du sjansen!

Når: 27. oktober kl. 17:30-20:30
Hvor: Kjøpmannsgata 63, 7011 Trondheim

Meld deg på dette arrangementet

Jotunheimen E-sportssenter vil i samarbeid med ODA Nettverk Trondheim, gi deg tre spennende perspektiver på hvorfor gaming også kan ha betydning for deg og din bedrift, og ikke minst vil du få mulighet til å teste ut hva dette er.

Grunnlegger av Jotunheimen E-sportsenter Alex Hole gir oss et innblikk i historien bak senteret, hva de tilfører teknologihovedstaden og hans bakgrunn som lærer i spill.

Mye blir sagt om gaming i media og mange er bekymret, men hva sier egentlig forskningen? Og hvorfor skal du bry deg om gaming? Dette belyses av Beate Wold Hygen som i en årrekke har forsket på barn, unge og gaming.

Elise Landsem var en av mange som byttet jobb under pandemien. Å være nyansatt på hjemmekontor byr på mange utfordringer, men hun prøvde seg på gaming for å bli kjent med nye kollegaer.

Etter foredragene legger vi opp til mingling og Jotunheimen E-sport stiller med bonger for spilletid for de som ønsker å prøve seg litt. Det er også mulighet for å kjøpe mat og drikke til rabatterte priser.

Arrangementet er den del av TDC Community Week. Trondheim Developer Conference har dratt i gang en dugand for å få teknologi-miljøene i Trondheim til å våkne igjen. I løpet av en uke blir det arrangementer over hele byen. Ta en titt på trondheimdc.no for fullt program

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no