fbpx

Hvorfor skal du bry deg om gaming? ODA-Nettverk på TDC Community Week

Hvorfor er gaming relevant for deg? Trondheim har åpnet et helt nytt e-sportsenter. Er du nysgjerrig og vil gjerne vite mer, men tror ikke du helt passer inn? Nå har du sjansen!

Når: 27. oktober kl. 17:30-20:30
Hvor: Kjøpmannsgata 63, 7011 Trondheim

Meld deg på dette arrangementet

Jotunheimen E-sportssenter vil i samarbeid med ODA Nettverk Trondheim, gi deg tre spennende perspektiver på hvorfor gaming også kan ha betydning for deg og din bedrift, og ikke minst vil du få mulighet til å teste ut hva dette er.

Grunnlegger av Jotunheimen E-sportsenter Alex Hole gir oss et innblikk i historien bak senteret, hva de tilfører teknologihovedstaden og hans bakgrunn som lærer i spill.

Mye blir sagt om gaming i media og mange er bekymret, men hva sier egentlig forskningen? Og hvorfor skal du bry deg om gaming? Dette belyses av Beate Wold Hygen som i en årrekke har forsket på barn, unge og gaming.

Elise Landsem var en av mange som byttet jobb under pandemien. Å være nyansatt på hjemmekontor byr på mange utfordringer, men hun prøvde seg på gaming for å bli kjent med nye kollegaer.

Etter foredragene legger vi opp til mingling og Jotunheimen E-sport stiller med bonger for spilletid for de som ønsker å prøve seg litt. Det er også mulighet for å kjøpe mat og drikke til rabatterte priser.

Arrangementet er den del av TDC Community Week. Trondheim Developer Conference har dratt i gang en dugand for å få teknologi-miljøene i Trondheim til å våkne igjen. I løpet av en uke blir det arrangementer over hele byen. Ta en titt på trondheimdc.no for fullt program

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no