fbpx

ODA Frokostseminar med Gullpartner Wikborg Rein og Volue: Databrudd

Velkommen til fysisk og digitalt frokostseminar med Gullpartner Wikborg Rein og Volue!

Når: 21. oktober kl. 08:00-09:15
Hvor: Online og Dronning Mauds gate 11, 0250 Oslo

Frokostseminaret er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA her

Meld deg på frokostseminar 21. oktober

Temaet er svært aktuelt – databrudd. Stadig flere virksomheter blir rammet av sikkerhetsbrudd som involverer personopplysninger. På dette frokostseminaret deler Volue sine erfaringer etter et databrudd de erfarte og Wiborg Rein gir en oversikt over hva som bør være på plass for at virksomheter skal være best mulig rustet når et slikt brudd oppstår.

Fra kl 08.00 blir det frokost, kaffe og mingling. Seminaret starter kl 08.30 og Ingeborg Gjærum, Chief Strategy Officer & Director of Organisational Development i teknologiselskapet Volue forteller om den dagen i mai da selskapet ble rammet av et cyberangrep. Videre skal Ingeborg dele erfaringer selskapet har gjort seg i etterkant. Fra Wikborg Rein kommer partner Line Coll og advokatfullmektig Wegard Kyoo Bergli, som begge jobber med personvern. Line og Wegard skal snakke om hva et databrudd er, hvilke rutiner og retningslinjer man bør ha på plass for å være best mulig forberedt og hvordan og når man melder avvik. Vi avslutter frokostseminaret med en spørsmålsrunde. Denne kombinasjonen av en praktisk og juridisk tilnærming til temaet databrudd blir veldig spennende – vi gleder oss til å treffe deg på ODA Frokostseminar!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no