fbpx

Nettverkstreff hos EVRY med ODA Innlandet

Velkommen til ODA nettverkstreff hos vår partner EVRY, onsdag 20. november!

Temaet er Brukeradopsjon

Brukeradopsjon handler om å skape en varig endring. For å realisere gevinsten av ny løsning må rutiner endres, også på sluttbrukernivå. Dette handler om adferdsendring.

Hanne Leden Chief Consultant i EVRY vil presentere hvordan EVRY har jobbet med å lage et eget konsept for brukeradopsjon og hva hun regner som suksessfaktorer. Hun vil fortelle generelt rundt konseptet brukeradopsjon og hvordan lykkes med endring i en organisasjon/kultur.

Hanne Leden jobber i EVRY som strategisk rådgiver innen Microsofts produktivitets- og samhandlingsløsninger (Office 365). Hun har lang erfaring i å identifisere forretningsgevinster relatert til Teams, SharePoint, OneDrive for Business, Yammer, Skype for Business mm. Hanne sin spisskompetanse er innen endringsledelse/brukeradopsjon og kommunikasjon, hvor forankring i ledelse, og mobilisering og motivering av organisasjonen står sentralt. Hanne har vært sentral i utarbeidelsen av Den Digitale arbeidsplassen i Office 365 og EVRY sitt eget konsept for brukeradopsjon.

Hilde Walter Moland, Vice President Sales i Consulting Cloud & Infrastructure i EVRY vil innledningsvis presentere vertskapet EVRY, både når det gjelder lokal tilstedeværelse, som stor nasjonal IT-aktør og nordisk/europeisk leverandør på vei til å fusjonere med Titeto.

Program

16:30-17.30        Mingling og noe enkelt/lett å spise

17:30-17.35        ODA Innlandet ønsker velkommen v/styreleder Guro S. Evensen

17:35-17.55        Vertskapet EVRY Innlandet presenterer seg

18:00-18.30        Veien fra Microsoft til brukeradopsjon i EVRY og suksessfaktorer. Hva skal til for lykkes? v/Hanne Leden

18:30-19.00        Konseptet rundt brukeradopsjon og hvordan lykkes med endring i en organiasjon/bedriftskultur v/Hanne Leden

19.00-20.00        Mat og mingling

Arrangementet finner sted 20. november 2019 hos EVRY i Brumunddal, Strandvegen 2, Brumunddal. Det blir enkel servering fra 16.30. Programmet starter kl. 17.30. Facebook-event

 

Velkommen til ODA Innlandet Nettverkstreff!

 

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

 

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no