fbpx

Nettverkstreff hos EVRY med ODA Innlandet

Velkommen til ODA nettverkstreff hos vår partner EVRY, onsdag 20. november!

Temaet er Brukeradopsjon

Brukeradopsjon handler om å skape en varig endring. For å realisere gevinsten av ny løsning må rutiner endres, også på sluttbrukernivå. Dette handler om adferdsendring.

Hanne Leden Chief Consultant i EVRY vil presentere hvordan EVRY har jobbet med å lage et eget konsept for brukeradopsjon og hva hun regner som suksessfaktorer. Hun vil fortelle generelt rundt konseptet brukeradopsjon og hvordan lykkes med endring i en organisasjon/kultur.

Hanne Leden jobber i EVRY som strategisk rådgiver innen Microsofts produktivitets- og samhandlingsløsninger (Office 365). Hun har lang erfaring i å identifisere forretningsgevinster relatert til Teams, SharePoint, OneDrive for Business, Yammer, Skype for Business mm. Hanne sin spisskompetanse er innen endringsledelse/brukeradopsjon og kommunikasjon, hvor forankring i ledelse, og mobilisering og motivering av organisasjonen står sentralt. Hanne har vært sentral i utarbeidelsen av Den Digitale arbeidsplassen i Office 365 og EVRY sitt eget konsept for brukeradopsjon.

Hilde Walter Moland, Vice President Sales i Consulting Cloud & Infrastructure i EVRY vil innledningsvis presentere vertskapet EVRY, både når det gjelder lokal tilstedeværelse, som stor nasjonal IT-aktør og nordisk/europeisk leverandør på vei til å fusjonere med Titeto.

Program

16:30-17.30        Mingling og noe enkelt/lett å spise

17:30-17.35        ODA Innlandet ønsker velkommen v/styreleder Guro S. Evensen

17:35-17.55        Vertskapet EVRY Innlandet presenterer seg

18:00-18.30        Veien fra Microsoft til brukeradopsjon i EVRY og suksessfaktorer. Hva skal til for lykkes? v/Hanne Leden

18:30-19.00        Konseptet rundt brukeradopsjon og hvordan lykkes med endring i en organiasjon/bedriftskultur v/Hanne Leden

19.00-20.00        Mat og mingling

Arrangementet finner sted 20. november 2019 hos EVRY i Brumunddal, Strandvegen 2, Brumunddal. Det blir enkel servering fra 16.30. Programmet starter kl. 17.30. Facebook-event

 

Velkommen til ODA Innlandet Nettverkstreff!

 

Meld deg på ODA Nettverkstreff her

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no