fbpx

ODA Innlandet Nettverkstreff med Cyberforsvaret og Forsvarets HR-hus

ODA Innlandet inviterer til nettverkstreff med Cyberforsvarets digitaliseringsfabrikk på selveste kvinnedagen. Vi får inspirerende foredrag på høyaktuelle temaer og tid til å mingle og ble kjent. Vi har begrenset med plasser så det er første dame til mølla.

Det blir servert både bobler og mat – så kom tidlig!

Dato: 8. mars 2022
Tid: kl. 16:45-20:30
Lokale: Forsvarets personell- og vernepliktssenter
Sted: Storhamargata 100, 2315 Hamar, Norway

Meld deg på nettverkstreffet!

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA

Agenda

16.45-17.30 Registrering og enkel servering bagetter, tapas og bobler

17.30-17.40 Oppstart og velkommen

17.40-18.10 Cyberforsvarets digitaliseringsfabrikk (Stian Norløff, sjef for Cyberforsvarets avdeling for Digitalisering)

  • Hva er Cyberforsvaret og hvilket oppdrag har vi
  • Digitaliseringsfabrikken – skalert smidig
  • Samtale og diskusjon

18.10-18.20 Pause

18.20-18.50 Digitalisering – kultur og endringsledelse i Forsvarets personell- og vernepliktssenter – brigader Gunn Elisabeth Håbjørg, sjef Forsvarets personell- og vernepliktssenter og Benedicte Buer, prosjektleder og forretningsutvikler i Forsvaret

18.50-19.10 Spillepuls: Digitalt dialogverktøy senker spillepulsen (Carly Grace Allen UX Designer og Tanje Sveen Senior rådgiver og lagleder hos Norsk Tipping)

  • Norsk Tippings oppdrag er å tilby spill i trygge rammer. Selskapet har utviklet et digitalt dialogverktøy som følger kundens atferd i sanntid, og starter en dialog når kundens atferd trigger en av algoritmene som skal forebygge spilleproblemer. Neste skritt i utviklingen er nå å personalisere hvilke dialogvarianter den enkelte kunde skal få ved hjelp av maskinlæring.

19.10 – 20.30 Mat og mingling og diskusjoner med foredragsholderne

Har du spørsmål vedrørende medlemskap og registrering ta kontakt med anna@odanettverk.no

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no