fbpx

ODA Innlandet Nettverkstreff med Cyberforsvaret og Forsvarets HR-hus

ODA Innlandet inviterer til nettverkstreff med Cyberforsvarets digitaliseringsfabrikk på selveste kvinnedagen. Vi får inspirerende foredrag på høyaktuelle temaer og tid til å mingle og ble kjent. Vi har begrenset med plasser så det er første dame til mølla.

Det blir servert både bobler og mat – så kom tidlig!

Dato: 8. mars 2022
Tid: kl. 16:45-20:30
Lokale: Forsvarets personell- og vernepliktssenter
Sted: Storhamargata 100, 2315 Hamar, Norway

Meld deg på nettverkstreffet!

Nettverkstreffet er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du også å bli medlem?
> Meld deg inn i ODA

Agenda

16.45-17.30 Registrering og enkel servering bagetter, tapas og bobler

17.30-17.40 Oppstart og velkommen

17.40-18.10 Cyberforsvarets digitaliseringsfabrikk (Stian Norløff, sjef for Cyberforsvarets avdeling for Digitalisering)

  • Hva er Cyberforsvaret og hvilket oppdrag har vi
  • Digitaliseringsfabrikken – skalert smidig
  • Samtale og diskusjon

18.10-18.20 Pause

18.20-18.50 Digitalisering – kultur og endringsledelse i Forsvarets personell- og vernepliktssenter – brigader Gunn Elisabeth Håbjørg, sjef Forsvarets personell- og vernepliktssenter og Benedicte Buer, prosjektleder og forretningsutvikler i Forsvaret

18.50-19.10 Spillepuls: Digitalt dialogverktøy senker spillepulsen (Carly Grace Allen UX Designer og Tanje Sveen Senior rådgiver og lagleder hos Norsk Tipping)

  • Norsk Tippings oppdrag er å tilby spill i trygge rammer. Selskapet har utviklet et digitalt dialogverktøy som følger kundens atferd i sanntid, og starter en dialog når kundens atferd trigger en av algoritmene som skal forebygge spilleproblemer. Neste skritt i utviklingen er nå å personalisere hvilke dialogvarianter den enkelte kunde skal få ved hjelp av maskinlæring.

19.10 – 20.30 Mat og mingling og diskusjoner med foredragsholderne

Har du spørsmål vedrørende medlemskap og registrering ta kontakt med anna@odanettverk.no

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no